tirsdag 2. juni 2009

En herlig soldag!

Vi hadde en herlig solskinnsdag i Skagen og på Løkken i går. Kan nesten ikke huske sist vi hadde en så flott dag i dejlige Danmark...

Båten kom tidlig i land, og vi dro rett opp til Skagen hvor vi spiste morgenmad i tradisjonsrike Brøndums Hotel.Etterpå slappet vi av med hekling, avislesing, musikklytting og gameboy (en aktivitet pr familiemedlem) i hotellhagen til det var blitt skikkelig godt og varmt.

Vi har aldri besøkt Skagen og Danmark på denne tiden før, og det var en nydelig og rik blomstring overalt. Her er hagen rundt Ankers Hus, som vi droppet å gå inn i denne gangen.

Tradisjonen tro tok vi Sandormen ut til Grenen. Vanligvis blåser det friskt her ute, men nå var det helt fantastiske forhold.

Masse folk, og alle skulle ta bilder! Oppstilte og av hverandre, selvsagt også vi. Vi poserer med bena i både Skagerak og Kattegat.

Familiebilde med sandstranda bak oss, og med ansiktet ut mot havet. Det er alltid flittige fotografer å finne som kan knipse bilder!

Andreas syntes vannet var herlig, men bade kan man selvsagt ikke på Grenen pga strømmene. Dette var det nærmeste han kom!

Vi droppet å kjøre tilbake med Sandormen, og spaserte heller langs stranda. Deilig og varmt i sanda, Andreas sparket ball, og Svein bar rekved som jeg plukket opp i vannet.

Masse roser, typisk av typen som vokser langs Danmarks strender.

Vel tilbake etter rusleturen måtte Andreas få seg en rød dansk pølse!

Vi forlot Skagen for denne gangen, og dro til Løkken. Der kjører man bare rett ut på stranda, parkerer bilen og slår seg ned. Øverste bildet viser et litt uvant strandmotiv, men virkeligheten på Løkken. Det nederste en mer idyllisk utgave uten biler og campingvogner i fokus...

Det ble soling, mat, is, drikke, hekling, beachvolleyball, beachtennis, litt fotball og Andreas lekte seg i bølgene. Så ventet kjøreturen tilbake til Fredrikshavn, og båtturen som bragte oss hjem til hverdagen igjen.

5 kommentarer:

Groskro sa...

Skagen er jo bare så pent! Var der en uke på ferie i fjor, men vi hadde kraftig vind ved Grenen :-)

Quiltefia sa...

Skagen er et bra sted!! Hyggelig med familie-tur!!!

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Heidi!
Nydelige bilder fra en flott dag i Skagen, som er en av mine favoritt-steder! Dere var utrolig heldige med været da! Vi reiser i den retning veldig snart!

Vil gjerne følge deg, og håper du titter innom meg også! Vi "kjenner" hverandre fra Trådsnella!

Klem Cathrine :-)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Et lite PS! Det var forresten et veldig fint tittelbilde på bloggen din, og jeg kjenner meg jo godt igjen i Hvervenbukta! :-)

Kort og Søm sa...

Dette så kjempe deilig ut!! :o)
Takk for de hyggelige kommentarene!