søndag 31. mai 2009

Pinsekos

Vi er midtveis i pinsehelga, og vi har alt kost oss masse! Fredagskvelden dro hele gjengen til Hvervenbukta og spilte volleyball på stranda.

Nøt utsikten, og Andreas fikk sitt første "vass" da ballen havnet i vannet.Pinseaften slappet vi av i hagen, og på kvelden kom foreldrene mine til grillkos. Litt volleyball ble det faktisk plass til i den vesle hagen vår også.

Sesongen på Tusenfryd, som ligger et kvarters kjøretur unna, er åpnet. Riktignok bare et kort besøk, men nå er sesongkortet sikret.Vi testet ikke den nye attraksjonen. Her er Andreas i sving i den eldste av Tusenfryds karuseller, Sverrehusken.

Nå står vi snart på farten til å dra avgårde med båten til Fredrikshavn. To kvelder og netter på Stena Saga, og mandagen får vi noen timer i land. Planen er å dra opp til Skagen, og muligens til Løkken. Så det blir mer pinsekos på oss! Ønsker dere også en fortsatt god pinse!

5 kommentarer:

Tovepia sa...

God tur til Fredrikshavn! Ser ut som dere har kost dere masse i pinsa. Vi er på hytta med svigermor og svigertante på 89 og 80 år;) Mange gamle historier som blir servert da;)

Kort og Søm sa...

God tur!!
Tusen takk for koslige kommentarer hos meg :o)

Anonym sa...

Hei Så ut for at dere koste dere i Pinsa . Det var så fin en nålepute du har laget . Ha en god dag Bodil

Jorunn's hobby sa...

Koselige bilder. Ser virkelig ut til at dere har hatt det hyggelig.

Duften av erteblomster sa...

Ser ut som dere har koooost dere :)
Tusen takk for besøk bloggen min, koselig at du la igjen et spor!

Vibeke