lørdag 2. mai 2009

Garnhandling

Jeg har vært på en liten handlerunde, og har med hjem noen flere perler, låser og små organsaposer til maskemarkørene mine. Men først og fremst har jeg øket garnlageret litt.

Bomull Sport har jeg tenkt å bruke til bestemorsruter. Hva det skal bli av rutene vet jeg ikke, og kanskje blir de ikke klare denne sommeren.

Calorimetry, eller hestehalepannebåndene, skal jeg strikke flere av. Noen få selger jeg, men flest går til utlodning på folkedansen og går til salg i menighetens julemesse. Viking Sportsragg er egentlig et sokkegarn, men er såpass mykt og godt at det kan brukes til pannebånd også.

Skal teste ut hvordan babyull fungerer til calorimetryen. Knallrosa, lysrosa og blandet sammen. Og sort for litt større jenter.

Lys rosa Tuva skal supplere det litt mørkere rosa og limegrønne garnet jeg har brukt i bestemorsrutene fra i går.

5 kommentarer:

Tovepia sa...

Herlig! Alltid artig å få nytt garn i hus, vi blir som unger;) Har strikket sokker av viking sportsragg, skikkelig godt å strikke av. Ha en kjempefin lørdag!

Strikkelines sa...

heisann...nå skjønne æ korr æ har dæ fra...Trådsnella...hihi...du,den garnladninga va lekker du...tenk på ka mye fint du ska te med nu da...
Gleda mæ te å se resultatet....ha en flott dag i sør

Marit sa...

Å. så mye lekkert garn! Er ikke det en deilig følelse når en sitter med masse nydelig garn en gleder seg til å begynne å bruke?

Anita sa...

Som du strikker og hekler i vei!! masse fint garn og maskemarkørene dine er bare såååå fine! Ha en fortsatt fin helg!

cille sa...

Så masse deilig garn du har funnet på handlerunden din! Flott og fristende syn! Nydelig bestemorsrute du har laget Heidi, kjempe flink har du vært. Da er det bare å begynne på lappeteppet...knis...