søndag 3. mai 2009

Turkis i posten

I går kveld fikk jeg avgårde noen postsendinger som er på vei rundt i landet. Noen små sommerlige øreanheng ble også pakket ned, i tre eksemplarer.
I forrige hemmelig venn-runde klarte jeg å gjøre en aldri så liten "brøler" med systemet mitt. Så det førte til at ei fikk to pakker, og ei ingen. Men heldigvis ordnet damene opp da feilen ble oppdaget, så det fikk en lykkelig slutt.

Når slike blundere gjøres, er det kjekt å ha noen småting å sende avgårde som en liten hilsen. I kveld stenges ny påmeldingsrunde, så i morgen må jeg være pinlig nøyaktig så ikke nye feil sniker seg inn...

Uff, og nå klarte jeg å søle litt te på tastaturet, men heldigvis ble det liggende oppå tastene. I verste fall kunne dette ha blitt en stor reparasjon, men det ser heldigvis ut til å ha gått bra... Lettet er jeg også for at ryggen har bedret seg utover dagen. I natt fikk jeg en låsning, så jeg nesten ikke kunne røre meg. Men det går sikkert over. Nå skal tastaturet få seg en omgang med hårføneren, for alle tilfelles skyld!

2 kommentarer:

Randi sa...

Morsomt å høre at du også er i gang med bestemorruter. Mitt beste tips er å feste trådene etter hvert som du hekler. Det er vanskelig å forklare, men skal prøve. Når jeg er ferdig med en farge, tråkler jeg trådenden fast i ytterkanten på ruta. Så hekler jeg neste omgang. Dermed er tråden godt festa. Har sydd rutene sammen , men fant også et babyteppe på drops design som var hekla sammen. Du får ta en titt innom der. Lykke til!

Ann Karin sa...

Turkis er min yndlingsfarge.
Fine øreanheng.
Masse fint garn du har fått i hus.
Bestemorruta var og fin,fine farger du har valgt.
Eg har og begynt å hekle litt nå. Ja,det er ikke heilt nytt for meg ,men føle ikke eg har fått det heilt til.
Øving gjør mester. Så eg gir meg ikke.
Håpe du blir snart kvitt rygg plagene dine.
Ønske deg ein fine søndag.