onsdag 27. mai 2009

Frikveld og uten yngstemann

Vi har et travelt hverdagsliv. Fra mandag til torsdag går det i aktiviteter og lederansvar, og ofte er det knapp tid til felles middagsspising (prioriteres - så vi får det til), og det blir gjerne litt kollisjoner. Denne uka har jeg tre møter på kveldstid som FAU-leder, så i dag var det deilig med en frikveld!

Svein svingte opp med lakseburger med guacamole som Karoline har ønsket seg lenge til middag. Da hun så retten på programmet Sunt og Godt ble hun overbegeistret. Dette måtte vi prøve!

Laksen grovhakkes og formes og stekes til burgere. Svein valgte å ikke tilsette noe, men oppskriften sier salt, pepper, litt sitronsaft og gressløk. I dag droppet vi hjemmelaget guacamole, og brukte Santa Marias sin, ellers er det bare å blande knust avocado med litt olivenolje, salt, pepper og sitronsaft. Det smakte utrolig godt, så dette blir nok både middager og kveldskos framover.

I dag mangler yngstemann i huset. I morges fulgte vi Andreas til t-banen hvor hele trinnet hans skulle ned til byen, og deretter ta toget til Kongsberg.

Sølvgruvene i Kongsberg har vært besøkt i dag, og dette har de gledet seg til lenge! Eneste skåret i gleden er at han går glipp av Champions League-finalen, han er jo en stor ManU-fan. Men vi skal smse resultatet over til læreren, så får de vite det før de sovner, eller når de våkner. I natt bor de på vandrehjem, så dette er første gang hjemmefra for de fleste.

5 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Middagen så god ut! :o)
Jeg svarte på stempel spørsmålet ditt hos meg.
Fredrikke :o)

Marit sa...

Dette så godt ut.
Litt tomt når minstemann er borte.
Husker det fra våre var små.

Groskro sa...

Den lakseburgeren såg god ut! :-)

OdaAnna sa...

Hei:) For en koselig blogg! Og den middagen så virkelig god ut:)

hobbystua sa...

Denne lakseburgeren så virkelig innbydende ut,,,og av det sunne slaget også. Mye fine bilder på bloggen din.Er verdt besøket her.Ønsker deg en flott pinsehelg:-))