fredag 15. mai 2009

17. mai-vesker

I maidagene er det hyggelig med vesker i rødt, hvitt og blått! Den gangen jeg begynte å strikke og tove vesker i 2004, lagde jeg tre 17. mai-vesker.

Karoline har brukt den lille hvite vesken til høyre en god del. I flere år hadde hun den i 17. mai-toget i byen, og samlet russekortene sine i den.

På 17. mai bruker jeg gjerne bunad, men som småbarnsmor går man i 16. mai-tog med barnehage og skole. Og da skal man jo pynte seg i flaggfargene! Da har denne vesken blitt mye brukt, og også sommerstid hvis jeg har på meg noe i rødt, hvitt og blått.

Strikkete og tovete blomster har jeg brukt mye som veskepynt opp gjennom årene!

Denne vesle røde vesken ble solgt med en gang til ei ungjente da jeg la den ut i markedsboden mai 2004. Hun skulle bruke den som 17. mai-veske, og vesken dannet grunnlag for senere veskemodeller. Men da "tyverisikret" jeg dem litt med et lokk i steden for bare en klaff.

I dag skinner sola, og barn har igjen gått i tog fra barnehager og skoler. Håper barna som skal gå i tog 17. mai får like fint vær, men dessverre tror jeg det blir en god del kaldere.

5 kommentarer:

Fröken Elsa sa...

Superfina väskor och blommor! :)
Hoppas att ni får en riktigt trevlig 17 maj och att solen skiner på er! :)

m sa...

Så fina dina väskor är! Det måste vara kul att fira nationaldagen så mycket! Hoppas det blir en fin dag!

Karoline <3 sa...

Fine 17-mai vesker! :)

Anita sa...

Så lekre vesker du har laget!!

Tusen takk for de fine maskemarkørene du har plukket ut til meg. De var utrolig flotte alle sammen!! Kan jo faktisk bruke de som smykker også :) Har satt inn penger til deg i dag. Lagt de ut på bloggen min også.. håper det var ok, og linket til deg.

Ha en super 17 mai helg!

Tovepia sa...

Nydelig vesker! Skikkelig flotte! Du har virkelig forberedt deg til den store dagen. Her blir det ingen feiring i år, er på hytta, og kommer vel ikke hjem før ut på kvelden 17. Kos deg masse i helga!