fredag 22. mai 2009

Kameradramatikk

I går etter skogsturen hadde vi en liten pause før volleyballtrening og fotballkamp. I det jeg kom ned i gangen hørte jeg et lite brak, og så at kameraet lå i to deler... Ble en "smule forbanna" for det var ikke barn som hadde mistet det...

I dag fikk vi undersøkt det, og vissnok var kameraet intakt, for dagens kameraer er laget slik at objektivene "tar av" for smellet. Så det måtte erstattes. Benyttet anledningen til å få meg et litt større og bedre objektiv, noe plaster på såret måtte jeg jo få etter uhellet!

Vel hjemme knipset jeg noen bilder av hageplantene med regndråper, og det var jo vakkert da! Så objektivet ser ut til å fungere bra.
Er litt stille på håndarbeidsfronten fra meg. Etter 17. mai fikk jeg rygglåsning - hadde kanskje heklet litt vel intenst. Nå vokser en liten heklet nålepute sakte, men sikkert hvor rester av rødt, hvitt og blått garn brukes.

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Flotte bilder du har tatt! Så synd med ryggen din, så nå får du ta det litt med ro;) Musetagger hekles slik:1 fm, hekle 2 eller flere luftmasker, og avslutt med en fm i første lm. Så hopper du over noen m avhengig av hvor mange lm du heklet, ny fm i omg under og lm igjen.Hvor mange lm er litt avhengig av garntykkelse og hvor store du vil ha dem;) God bedring til deg og kos deg videre i helga.

Anita fra hjerterommet sa...

Uff så kjedelig med vond rygg. Nydelig bilder du har tatt. Go bedring og ha en fin helg.

Marit sa...

Så flotte bilder du har tatt med nytt objektiv.
Ikke alltid galt så er det godt for noe, mener jeg det heter.
Håper ryggen kommer seg.

Kort og Søm sa...

Nydelige blomsterbilder!
Fredrikke :o)