mandag 4. mai 2009

Nydelig dag

Uka starter med en flott vårdag. Gradestokken kryper opp mot 20, og sola skinner. Riktignok er det noen skyer på himmelen, men de er av den "pene" sorten.

I bedet vokser perleblomstene, og store blader viser at valmuene venter på å springe ut om noen få uker. Litt dårlig samvittighet har jeg for hagen, for verken rosene eller klematisen ble klippet i helga. Og nå begynner det å haste, men ryggen gjør at jeg ikke bør ta jobben selv.

Dessverre blir det ikke mye utesitting i dag, selv om det var deilig i sola med bare et skjørt og en liten topp. Det er ny hemmelig venn-runde, og dette er den store "listedagen". Hvor jeg må sjekke og kontrollere, før den endelige tildelingen skjer i morgen. Men jeg får snike meg til noen minutter i sola innimellom. Myrtel og Smykke fryder seg ute hele dagen lang, så de priser i alle fall våren!

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Misunner og unner deg en så fin vårdag! Regnet har stanset opp her og gradestokken viser vel 8 gr, ikke mye å skryte av. Kos deg i finværet!

Karoline <3 sa...

Fine blomster :D

Strikkelines sa...

vakker blomst.....ha en fin fin dag

Grethe sa...

Vakre blomster og koselig start på uken. Varmen dager gir glede og jeg ønsker deg fortsatt en fin uke. Å ha vondt i ryggen er ikke noe å spøke med, ta vare på den...... :0)

Quiltefia sa...

Jeg blir litt misunnelig på Oslo temperaturen.... Men det ble en usedvanlig vakker kveld i Brønnøysund!!Hvordan går det med heklingen??

Anita sa...

Herlig perlemorblomster!

Stakkars deg som sliter med ryggen! Har det samme problemet selv, så du har min fulle sympati :).. noe du kanskje ikke blir bedre av he he..

Håper du fikk kost deg masse i solveggen i går, og at dagen din i dag blir det fineste den kan bli..

Loppelill sa...

Nydelig bilde!