onsdag 27. mai 2009

Stoffer i hemmelig venn-gaven

Tiden går enkelte ganger alt for fort! Og nå får jeg en ekstra påminnelse om at en måned har passert, fordi jeg er vertinne på hemmelig venn på Trådsnella. Runden for mai er avsluttet, og ny runde er i gang - den siste før ferien. Lurer forresten på om jeg får avløsning til høsten, eller om jeg må fortsette. Det forsvinner fort et par håndarbeidsdager vekk pr måned i administrasjonen.

Forrige måneds hemmelig venn-gave dumpet ned i postkassa 16. mai. På verste stressdagen med dagen før dagen, og i tillegg hadde vi bursdagsfeiring samme dag. Så har helt glemt å vise fram hva jeg fikk. På ønskelista mi hadde jeg nevnt naivistiske stoffer, og det passet på de to med bondegårdsmotiver. Lurer på hva jeg skal bruke dem til... Må tenke litt, eller spare, mulig det blir deler av en pung eller to ... Og kattestoffer er selvsagt alltid populært for en katteelsker, så den skal nok bli brukt opp. Hver smitt og smule!

Ellers er det kjempehyggelig at så mange kikker innom bloggen min, og vil delta på konkurransen! Har surfet mye rundt i Blogglandia de siste dagene, og blogglisten utvides stadig. SÅÅÅ mye fint og inspirerende å lese om og beundre!

Hekler forsiktig innimellom, og er i avslutningsfasen på noen småprosjekter. Blir ofte sånn med meg, oppsamling, og så blir flere ting ferdige samtidig...

6 kommentarer:

Frida sa...

Hei du har såå fin blogg!
Så fine ting du hadde fått:)
Hvordan gikk bursdagen der hjemme? Jeg skal feire bursdagen min til søndag! Gjett om jeg gleder meg da!;)
Klem Fridajenta;)

Marit sa...

Så fine stoffer du har fått.
Du får nok noe fint ut av dette.
Du gjør en flott jobb med Hemmelig venn.
Forstår godt at det går endel tid til dette.
Synes og det er artig å surfe rundt på blogger. Mye spennende og inspirerende å se.

Anonym sa...

Hei Det var mye fine stoffer . Det med katter på kan du jo foreksempel lage ett katte teppe ,bare ett forslag . Jeg har laget det tidliger med stoff med katter på Katta trives og ligge på det. Reiser på hytta på Oppdal i morgen Så du får ha en god pinse helg Bodil

Villa Kos og Kaos sa...

Takk for besøket ditt hos meg!
Her var det jammen mye fint å se!
Så utrolig flink og produktiv du er!
Ha en flott kveld!
Hilsen fra Gunn-Cathrine

Tovepia sa...

Flotte stoffer som blir spennende å se hva du gjør med;) Begynner man å surfe på bloggene så går tida fort, men utrolig trivelig å se seg rundt;) Ha en flott kveld!

Jorunn's hobby sa...

Så bra du minte meg på "hemmelig venn"... Tror jeg melder meg på denne gangen.