fredag 29. mai 2009

Nøsteveske til strandstolen

I går kveld var Svein og jeg på en kveldstur på Hvervenbukta. Målet mitt var å fotografere den nye nøsteveska jeg har heklet til strandstolen. Med på kjøpet fikk vi en øde, vakker strand i nydelig kveldssol!

På Norge123 har vi en gruppe som heter Ulltimatum, hvor vi i noen uker skal lage noe etter et gitt tema. Forrige runde var sokker, og den gangen laget jeg yogasokker. Denne gangen var turen kommet til noe som kan brukes til strandlivet.

Hvervenbukta ligger 10 minutters kjøretur fra oss, så dette er vår faste badeplass. Opp gjennom årene har vi tilbragt dager, ettermiddager og kvelder på denne stranda. Og stort sett alltid har jeg hatt strikketøyet med. Utfordringen er å beholde nøstet der det skal være - helst ikke trillende ned i sanda...Dette behovet er bakgrunnen for den lille veska jeg har heklet til strandbruk. Når jeg sitter ved vannet har jeg gjerne bare et enkelt lite arbeid, med et nøste, og her er det på plass. En knapp på begge sider av veska sørger for to måter å henge den på stolkanten. Litt lukket, eller en mer åpen variant.Det er kjekt å kunne henge andre ting lett tilgjengelig på strandstolen. En mobil, solbriller, og gjerne begge deler!Litt flere stemningsfulle strandbilder. For en herlig tid vi har foran oss! Med sol og himmel, vann og strand - og selvsagt gjerne sittende på en solstol med et lite hekletøy eller noe strikkearbeide.

I løpet av pinsehelga satser vi på å innta Hvervenbukta til sommerens første strandbesøk med soling og grilling. Og selvsagt tar jeg den vesle strandveska med!

Ønsker alle sammen en herlig pinsehelg, om dere reiser bort eller nyter sommerhelga hjemme!

10 kommentarer:

Laila sa...

Ønsker deg en riktig fin pinsehelg

Tovepia sa...

Råsmart og lekker!! Og fotografert i riktig setting! Ha ei flott pinse!

Grethe sa...

Så lekker liten veske. Fotografiene var også helt nydelig.
Takk for nok en titt og jeg ønsker deg og dine en fin pinsehelg :0)

Marit Johanne sa...

Nydelig kveldstur og flott og praktisk veske. Jeg har en sydd pompadurveske som fungerer på omtrent samme måten, det er veldig praktisk å ha nøste på plass der.
Jeg ønsker deg og familien din en riktig god pinse!

Strikkelines sa...

like før æ fløtta sørover....her regna det nå vannvettig i flere daga....æ e lei, trøtt, og lat...jaja..kopa foran pc og gjør ingenting..ikke hekling engang..sukk..va meldt bedre i morra.....flotte bilda å fin veske

Groskro sa...

Så fin ei veske! Har du en oppskrift du kan dele eller? Jeg skulle ha hatt en mobilveske, men får liksom ikke dreisen på det...det er litt irriterende:-)

Birgitta sa...

Hej!
Får önska dej en skön pingsthelg. Och vilken fin virkväska du har gjort. Förstår att den fyller dina behov vid stranden.
Ha det så skönt och njut av det fina vädret som kommer nu.
Kram Birgitta

Min tråd sa...

Söt liten väska!

Angélique Morgonöga sa...

Ååh så söt och praktisk liten kasse! Hittade hit via ElsasDesign, ibland är man bra nyfiken *hihi* Kikar gärna in här fler ggr.

binni sa...

Utrolig stilig og søt nøsteveske du har laget! Bilde var virkelig nydelige og gjør at jeg drømmer meg bort helt.