torsdag 25. juni 2009

Strandtur med jordbær

Nå er det full sommer med skikkelig sol og varme og lange varme midtsommerkvelder. I går kveld dro vi på vår første skikkelige strandtur på Hvervenbukta bare en kort kjøretur unna oss. Dit drar vi ofte om ettermiddagene, og blir utover sommerkveldene når det er mindre varme og ikke så sjokkfullt med folk.



Jeg hadde plukket med meg årets første norske jordbær tidligere på dagen, en kurv med Coronna. Gode bær, riktignok fortsatt bittelittegranne syrlige i smaken.

Men Karoline og Andreas syntes det smakte, og i løpet av kveldstimene ble det både en og to is. De testet en ny sort som falt i smak, men ingen av dem klarte å spise den opp - så stor var den...



Selvsagt ble det diverse spill på stranda, her er Andreas og Svein i sving med beachtennis. Jeg hadde med hekletøyet, men det blir ikke de store håndarbeidsresultatene på disse sommerdagene. Ungene badet en god del, mens jeg venter til temperaturen kryper litt mer oppover. Med det været vi har nå om dagen, tar ikke det lang tid før også vi voksne synes badevannet er deilig.

Ingen kommentarer: