mandag 29. juni 2009

Campinglivet er i gang

Vi har levd campinglivet et drøyt døgn, og vi koser oss på Larkollen. Oppsettet av teltet gikk raskt og smertefritt etter at vi fant en koselig plass med trær bak oss. Da teltduken skulle trekkes over rammen, kom et tysk nabopar løpende for å hjelpe til, så det gikk veldig greit.

Sovekabiner kom på plass ved hjelp av taufester, og heldigvis hadde alt annet av plast og strikk tålt tidens tann og oppbevaring i 37 år. Ut på kvelden fikk vi hengt opp de rutete gardinene i et smart skinnesystem, og vi fant ut at et ekstra blomstrete trekk fikk bli forheng inn til det vesle arealet som var beregnet til kjøkken/bad. Et koselig par kom begeistret bort og fortalte at de hadde hatt et helt lignende telt i et tidligere stadie av campinglivet, nå bodde de i bobil og reiste rundt med den.

Ut på kvelden ruslet vi ned til den nærmeste stranda, og her hadde vi ikke vært før. Vakkert og riktig malerisk, så det var trist at akvarellsakene ikke var tatt med. Karoline og Andreas måtte selvsagt vasse, og det var varmt og langgrunt.
Før sengetid var madrassene pumpet opp, og da fikk vi oss en gledelig overraskelse. Det var nesten ikke til å tro, men madrassene passet på centimeteren i begge sovekabinene. Hvordan var det mulig å ha sånn flaks?

I dag dro vi ned til stranda igjen, med badesaker, stoler, madrasser og to parasoller fra Hellas. En god og varm dag, heldigvis med litt bris og noen skyer innimellom som gjorde det levelig.

Nå har kveldsroen senket seg på campingplassen, noen har dratt og noen kommer for kvelden. Gresk salat og tzatziki venter, og etterpå blir det minigolf.

8 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Det høres ut som dere har det fint på camping, ordentlig camping!!! Så du tar deg ikke blogge-fri?? Men nå har vel alle camping-plasser med respekt for seg selv , trådløst nettverk!?:-)

cille sa...

Så herlige sommerbilder i nydelig sommervær! Storkoser dere ser jeg! Et eneste stort smil alle sammen! Deilig med sommer, men litt for varmt for meg akkurat nå! Teltcamping har så absolutt sin charm...

Birgitta sa...

Härliga bilder från er campingsemester. Vad bra att det gick så lätt att få upp tältet. Hoppas ni får några härliga dagar och att vädret håller i sej. Det är mycket lättare att campa om solen skiner.
Ha det så gott.
Kramis Birgitta

Jorunn's hobby sa...

Dette får meg til å huske barndommens campingferier.
Håper dere få det koselig!

Strikkelines sa...

høres ut som en skikkelig ferie...ingen hotelluxus, men alt hva hjerter begjærer....klem fra nord, som har det riktig så varmt og fint

Tovepia sa...

Skjønner dere koser dere ordentlig! Så koselig med campingferie. Ikke gjort det siden barna var små;) Kos dere videre!!

Marit Johanne sa...

Ser ut til at dere koser dere og har funnet dere vel til rette! Godt med kort vei til stranda nå som det er så varmt.

Nanni sa...

Nei du, varme og sult er ikke til å spøke med! :o)

Så moro å se retroteltet deres! Husker jo dem fra min ... ungdom i forrige årtusen (ser at vi trolig er samme årgang ;o).
Kos dere på camping!
Vi drar nordover til Lofoten i morgen, har røttene mine der, så jeg gleder meg!
:)