lørdag 31. desember 2011

Trekning GiveAway

Ifm Julekalenderen min har jeg også hatt en GiveAway, og i ledige stunder har jeg "registrert" kommentarer og lodd. Både her fra bloggen, fra bloggen min på Norge123, Julekalender-tråden på Trådsnella og fb-profilen min og en fb-gruppe. Jeg linket til et par andre fb-grupper også, men det ble for mye å bla tilbake til alle innleggene. Det er stor aktivitet på håndarbeids-fb-grupper :)

Takk til alle som har fulgt Julekalenderen jeg hadde i førjulstida! Jeg var glad jeg kom i mål, for som vanlig var ingenting klart på forhånd. Men jeg hadde heldigvis tidligere kalendere å supplere med når tiden ikke strakk til å lage nye luker.

Jeg har brukt random.org til å trekke blant 342 lodd, og vinnerne ble:

nuttas, eller Nina, vinner tre nøster hvit Faerytale silver shine og en liten kurv du kan bruke til kanskje håndarbeidssaker. Hun fikk lodd for kommentar i første innlegg om Julekalender/GiveAway.

mormor, eller Turid, vinner to nøster Fame trend-garn og en sjalnål. Kanskje blir det et sjal av garnet? Turid hadde også napp på lodd for kommentar i første innlegget om Julekalender/GiveAway.

Pussig at random.org fikset vinnerlodd fra første innlegg, jeg tok 15 sjekk-trekninger etterpå, og da ble loddene trukket mer jevnt blant de 342 loddene... Pakker blir sendt rett over nyttår, nå mangler jeg bare adresser til vinnerne. Så skal jeg ha et lite nyttårsforsett om å ha litt oftere GiveAway her på bloggen, det er jo koselig å få nye bloggbekjentskaper, og ikke minst følgere!

1 kommentar:

nuttas sa...

For en nydelig gave Heidi!! Tusen, tusen takk:)
Og takk for at du gjør dette hvert år:) Godt nytt år til deg og dine!