onsdag 28. desember 2011

Juledagene

Juledagene er passert, og vi er midt i romjula. Viser fram et lite knippe bildeinntrykk fra julekvelden som vi feiret her hjemme med min familie.

Ribba smakte, pakkene ble åpnet og julebaksten var god. Litt strevsomt ble det utpå kvelden da pappa skulle hjem, men det gikk etterhvert i orden. Og det var tross alt koselig at hele familien kunne samles på julekvelden.

1. juledag var familien samlet her bortsett fra pappa, og vi fikk en telefon fra sykehjemmet utpå kvelden. Pappa hadde kommet seg ut, og hadde vandret gatelangs i stormen, før politiet fant ham. En utrivelig og skremmende beskjed å få, men det ser heldigvis ut som det har gått bra.

De siste par dagene har vi slappet av. I likhet med andre plasser har vi dårlig vær. Nå har vindet løyet, men det regner, så det er definitivt innevær.

3 kommentarer:

Lindas hobbyhjørne sa...

Ser ut som dere har hatt en herlig jul, ingenting er som familie samla :)
Ha en forsatt fin romjul :)

"Mira" sa...

så godt de fant din pappa, og at han ikkje kom til skade, håper han ikkje blir forkjøla etter lufteturen sin.

Min pappa blei innlagt på sykehuset med lungebetennelse rett for jul, han var nokså dårlig ei stund og låg på overvåkningen, men blei sendt tilbake til omsorgsboligen på lillejulaften, så da feiret min mamma og pappa jul der.
etter eget ønske altså, orka vel ikkje noe styr.

Min mamma er glemsk og min pappa er skral i kroppen, Ikkje så greit å se de bli gamle.

ønsker dere fine romjulsdager!

Klem,

Connie sa...

Ser ut som en helt perfekt jul :O)
Mange nydelige bilder :O)
Godt det gikk bra med pappa`n din også.

Ønsker deg en fin nyttårsfeiring.
Klem Connie