torsdag 15. desember 2011

15. luke: Vintage motiver

Jeg er opptatt om dagen med å lage og skrive julekort og få sendt avgårde. Dessverre er jeg sent ute, og får ikke brukt alle de fine julestemplene som er kjøpt. I steden bruker jeg vintagemotiver i stor grad. Det er også dagens luketips i Julekalenderen.

Man kan kjøpe mange vakre vintagemotiver som klippeark fra forskjellige produsenter, og det gir selvsagt det beste resultatet. Her lager mange papirprodusenter eller kortbutikker egne klippeark, men du kan finne et vell av vintagemotiver på nettet som lett kan lastes ned.

Google "Vintage angel/engel", "Vintage christmas/jul" osv så finner du bilder. Klikk på dem, høyreklikk, og lagre bilde til pcen din. Så kan du lage dine egne klippeark og printe ut. De fleste har blekkprinter, og der er ulempen at motivene ikke må utsettes for vann eller annet flytende.

Det finnes også spesielle blogger som legger ut masse nydelige vintagemotiver. Dette kan være samlere av gamle kort som på den måten deler. Jeg er ofte innom bloggen Magic Moonlight Free Images. Hun legger ut enkeltmotiver eller ferdige klippeark.

Synes vintagemotiver er vakkert i seg selv. Bruker derfor ikke så mye pynt.

1 kommentar:

"Mira" sa...

Skjønne! blir ikkje lei av disse søte bildene.

(Har ikkje skriver).

Klem