onsdag 1. desember 2010

Julekalender og GiveAway

I år, som i fjor, har jeg Julekalender med tips, ideer og oppskrifter til småprosjekt du kan bruke som gaver eller julepynt. Noe er kjapt og enkelt, av typen man rekker i en travel førjulstid. Mens andre ting tar litt lenger tid. Kanskje noe du kan ta fram i romjula eller på nyåret. Koselig hvis du vil følge Julekalenderen min! Tidligere i dag åpnet jeg 1. luke med tovete hjertevotter.

Samtidig er Julekalenderen også en mulighet for deltakelse i GiveAway som trekkes i romjula. Hva premiene blir holder jeg litt åpent. Noe jeg har laget, enten fra Julekalenderen eller noe annet passende. Og antakeligvis noe kjøpt. Det blir minst tre premier.

For å delta, kan du som vanlig få lodd. Et lodd for en kommentar i dette innlegget, to lodd for å legge deg til som følger og to lodd for å lage link i bloggen din. (Skriv spesielt hvis du har lagt deg til som følger eller linket.) I tillegg får du et lodd for hver kommentar du legger i innleggene som vedrører Julekalenderen, 1.-24. luke. Du kan delta også uten egen blogg.

---

Det var igrunnen veldig på tide at jeg har en GiveAway nå... Har tenkt på det lenge etter som jeg har "rundet" diverse besøk, og nylig passerte jeg 75.000. Håper riktig mange deltar!

23 kommentarer:

Marion sa...

Dette var spennende! Så jeg slenger meg på og starter med 3 lodd da :)
Ha en fortsatt fin fin dag!

Tovepia sa...

Klart jeg er med og tar 2 lodd:) Jeg tar alle tips jeg kan få, koselig dette.
Kos deg videre og klem fra meg;)

Bente sa...

Jeg blir med og tar 3 lodd !

Vinglefrøken sa...

Jeg blir gjerne med og tar tre lodd - kanskje jeg til og med prøver meg på noen av prosjektene...? :-)

monisen sa...

Jeg slenger meg på og tar 2 lodd :)Flott blogg du har!

Mayen sa...

Hei! Det blir 5 lodd, skriv kommentar, blir følger( det har æ glemt tidligere sjøl om du ligg på blogglista mi..) og presentere dæ på min blogg! Ha en fin dag ;o)Mayen

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Heidi!
så hyggelgi med julekalender hos deg også! Jeg skal forsøke å være innom daglig, men det er litt vanselig å få kommentert særlig, nå som jeg har julekalender selv, og blogger hver dag! Puh! Men har man saft A...!

Jeg er enig med deg at det kan bli vel mye pakker på adeventskalenderne, og at det jo er hyggelig at motivet kommer bedre frem! Når mine barn var små hang jeg på bittesmå pakker - se rommet en seigmann og to Nonstop! Men det er litt annerledes i dag.

Da skal jeg linke til kalenderen din, er følger, og da blir det vel 3 lodd på meg!

Ha en fin adventstid!

Klem Cahtrine :-)

RoseSommer sa...

Jøss, så mye som skjer her i bloggeverdenen! Jeg tar bare ett lodd nå, jeg. Klarer nesten ikke å henge med i svingene! Ha en fin desember. Kos deg!

Hanne sa...

Så gøy med jule kalender. Har lagt deg inn på bloglisten + att eg følger deg og skriver her. Dette blir kjempe spennenede:-)
Tusen takk..

Anonym sa...

Så koselig med julekalender! :)
Jag tar gjerne 1 lodd.

Nina C.

Marit Johanne sa...

Nå har jeg lagt inn bilde med link på bloggen min, og jeg er allerede følger så da blir det 3 lodd! Ha en fin adventstid!

månestråle sa...

så koselig og flott blogg du har !

Jeg blir gjerne med på trekningen din med 2 lodd ;)

Klem Anita

Seascape sa...

Jeg blir gjerne med. 5 lodd på meg, følger har jeg vært lenge og linker gjør jeg også. Jeg er inn om og titter hver dag på julekalender din, men glemmer å kommentere. Men nå skal jeg bli flink og legge igjen en kommentar :-) Ha en riktig fin helg. Klem

Flittige hender sa...

Hei igjen!
Jeg vil svært gjerne være med. Artig med slik TIPS-adventskalender.
Jeg tar 5 lodd, jeg har lenge vært følger hos deg, jeg linker og skriver.
Ønsker deg en fin adventstid :0)

Millemilla sa...

Tar 2 lodd jeg. koselig blogg og koselig med giveaway.

Marta's hobbyhjørne sa...

Så spennande blogg... her tror eg kommer til å finne mange fine ideer fremover, Har lagt meg til som følgesvenn og..

Inge sa...

Är gärna med och tar genast fem lotter, tack, följer och har länkat i högra sidkolumnen i min blogg: http://nallepuh.blogspot.com/

Sylke sa...

Heisann, det er lenge siden sist jeg var her! Så fin adventskalender du har laget, mange fine ideer. Jeg følger deg, linker og kommenterer, det blir 3 lodd til meg :) Kommer gjerne igjen og følger med på dine juleideer :)

Anonym sa...

dette høres spennende ut. Deltar gjerne i trekningen. Hilsen connie mildfag@start.no

Mira sa...

Så mye inspirasjon og ideer! blir så gjerne med på dette. Følger deg og linker inne hos meg. Har lagt deg i blogglista mi også for her var det mye eg har lyst til å prøve på. blir det 3 lodd da, til å begynne med.

Ønsker deg ei fin førjulstid, Klem fra Mira.

Bæsta,ka duuuu jøøøørrrr??? (sonjasside) sa...

Må innom og sjekke denne både her og på trådsnella.Kalenderen din er bare herlig.Ser jeg står som følger.Med så mange besøk,så er det nok ikke bare noen få du gleder.Hilsen ei x snelle

Kjersti sa...

Kjempefin blogg og en super snellejulekalender du lager for oss andre sneller. Har også lagt deg som følger og link i bloggen min :-)

Rosehagen sa...

Hei og Gledelig Jul.
Fant bloggen din nå i kveld.
Kjempefin kalender du har:)
Den skal jeg huske på.
Julehilsen fra Ann-M.