fredag 24. desember 2010

24. luke: Julaften

Det er Julaften formiddag, og vi står foran Julekvelden som vi har ventet så lenge på.

Den siste luken i Julekalenderen kan ikke ha noen store prosjekt. For de av oss som lager kort kan det alltid være kjekt å lage noen ekstra til gaveformål. Noen søte englekort må vel alle sette pris på å få.

Jeg vil få takke for alle koselige kommentarer i løpet av desembermåned! Takk for at du har fulgt og vært innom Julekalenderen min. Håper den har vært til inspirasjon og glede!

Ønsker deg og dine en koselig julefeiring! Håper julefreden senker seg over deg og de du er glad i. Og at romjulsdagene også blir fredelige med mye kos og hygge! Riktig God jul!

Her hjemme våknet vi til en telefon vi helst ikke ville ha på en Julaften. Mamma har i løpet av natten blitt hentet med ambulanse pga sterke brystsmerter. Det ble vurdert sykehusinnleggelse i noen dager fordi de var usikre på om det var noe med hjertet. Foreløpig skal hun være til observasjon på Legevakten noen timer med diverse prøver, så må vi se det an hva prøvene viser.

Planen var at vi skulle hente henne og Pappa hit for feiring av Julaften, og de skulle overnatte til i morgen og være her til 1. juledagsfeiringen var over. Søsteren min og kjæresten skulle også komme. Nå er alt usikkert. Vi får se hvordan dagen og kvelden blir, og håpe det aller beste for Mamma. Og at alt går bra også med Pappa.

11 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Ønsker deg og dine en riktig fin jul.

Mayen sa...

Krysser fingrene og ønsker deg ei fin jul:-)
Mayen

Mira sa...

Håper alt går bra med din mor!
Tenker på deg.

Juleklem fra meg.

Heidi sa...

Mammas prøver var heldigvis bra, så hun kommer hit til julefeiring senere i dag. (Det blir vissnok mer undersøkelser på sykehuset etter nyttår.)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei Heidi!
Så leit med mamma'n din, men fint at dere fikk henne hjem på julefeiring, ja, det var vel den beste gaven det! Her finner du en hyggelig overraskelse: http://cathskreativehjorne.blogspot.com/2010/12/cathrines-julekalender-de-heldige.html

Klem Cathrine :-)

Gro Juve-Andresen sa...

Har fulgt med deg hele desember, 0g det har vært veldig k0selig! Ønsker deg en trivelig jul, 0g ber 0m at alt går bra med dine f0reldre.

Klem Gr0

Smykkas sa...

Jeg er så enig. Slike telefoner er sannelig ikke kjekke å få. Håper alt går fint med din mor at at dere får en fin og koselig julaften.

Ønsker deg en fortsatt god jul.

Klem

Aileen`s strikkekrok sa...

Håper det går bra med mammaen din,ikkje noko særleg når slikt skjer.
Ønsker deg og dine ei fortsatt fin jul:)

Hanne sa...

Ville bare takke for flott julekalender:-) Ønsker deg og dine en God Jul og ett Godt nyttår. Håper alt vill gå bra med din mor.

Marit Johanne sa...

Huff da, leit med moren din, hun har jo hatt så mye å slite med. Men godt hun skulle få komme hjem til julefeiring. Håper dere fikk en koselig kveld, og at det går bra videre.

Takk for fin julekalender og at du har tatt deg tid til å glede oss med den!

Anne N. sa...

Håper dere storkoset dere på julaften, og at din mor er i mye bedre form nå :o)
Nyt av romjul og hverandre!
Klem, Anne:)