mandag 28. desember 2009

Vinterfryd!

For ungene må disse romjulsdagene være en fantastisk vinterfryd! Snøen ligger overalt, klar til langrenn, alpint og aking, og det er i alle fall kaldt nok til skøytegåing også.


I julen kommer en stor porselensmalt fjel fram som brukes til julepålegget. Og motivene var morsomme å male, her er små og store nisser i vinterlek, med dyrene som tilskuere.


Svein og ungene har vært en tur til Tryvann for å stå på slalom, og da fikk Karoline og Andreas testet ut nye ski i tillegg.


De siste dagene har det vært for mye snø til å bruke skøytene, men etterhvert blir nok skøytebanen i nærmiljøet måkt, så det kan bli lek, knall og fall...

5 kommentarer:

Birgitta sa...

Ser att ni också har mycket snö. Det måste vara roligt för alla att kunna åka skidor m.m. på jullovet.
Ha det gott.
Kramis Birgitta

Ruths datter sa...

Har du malt disse selv.Fantastisk.Du må være stø på hånden.
Juleklem

Barbros lille atelier sa...

Har du laget den selv, Heidi?? Den var helt nydelig! Herlige motiver! Så flink du er - er helt imponert!

Klem

Heidi sa...

Joda, har malt den selv. Malte mye fra jeg var 13 til 28 år, så en del år siden nå.
På porselensmaling overfører man motivene, så dette er ikke noe jeg har laget motivmessig selv. Men masse arbeid med overføring og pennetegning før man kan starte på malearbeidet.

Seascape sa...

Herlige motiver. Utrolig mye fint du lager. Jeg har lagt meg til som følger for det er så spennende å følge med på alt det fine du lager.

Kan jeg få spørre deg om mønsteret til vår kaninene som du hadde innlegg på onsdag 15 April. De var så søte og fingrene mine kribler etter å lage slike :-))

Ønsker deg en riktig fin romjuls tid.

Klem fra Rigmor ~~Seascape~~