tirsdag 29. desember 2009

Vakre ting i posten

Det har vært en rolig innedag, og på håndarbeidsfronten har jeg ikke så mye å vise fram. Har begynt på et sjal som er langtidsstrikketøy (litt kjedelig...) og så strikker jeg på OL-genseren til Andreas. Ikke så spennende å vise fram en sort og et blått strikketøy under arbeid, så jeg viser dere heller noe litt vakrere.

Julaften fikk jeg pakke i posten, og det var gevinstene fra den artige gjettekonkurransen hos Barbros Lille Atelier. Hun utfordret oss til å gjette prisen på en større blondehandel, og der kom jeg nærmest i gjettingen. Jeg vet nemlig av erfaring at tusenlappene lett kan gå når lekre tekstiler handles inn...

Et nydelig lite tekstilbilde, en applikert prinsesse på et tandert sjøgrønt strikkestoff. Foreløpig til pynt, men kanskje får det sin plass i et arbeide etterhvert. Og et romantisk linhjerte med vintagemotiv. Tusen takk, Barbro! Oppfordrer dere til å besøke bloggen hennes, hvor hun viser fram mange vakre tekstilbilder, hjerter, kremmerhus, pulsvanter, sydde kjoler og mye annet.

I morgen skal det bli 15 kuldegrader her, og Nyttårsaften omtrent det samme. Litt trist når vintereventyret lokker utenfor. Men blir det kaldt nok, har man det igrunnen best inne.

5 kommentarer:

Sylke sa...

Det var et fint bilde du fikk :)

Barbros lille atelier sa...

Tusen takk for fine ord, Heidi! Du er bare skjønn:-)

Klem

Ruths datter sa...

For et flott bilde.Den dama som har laget dette er jo bare en kunsner hun.Grattis

Hege sa...

Gratulerer , helt nydelig:-)
Riktig godt nytt år til deg og dine:-)
Klem,Hege.

Brit sa...

Hei Heidi. Jeg har nå vært på besøk til deg for første gang, og DU VERDEN du bærer overskriften med rette, for her var det kreativitet i høgste grad!! For en hærlig julekalender du hadde laget, bare lei meg for at jeg ikke har sett den før!! Jeg ser at du har laget en pulsvanter og luer i topp tå garnet, lurte litt på hvor mye du la opp i forhold til pulsvantene? Øsnker deg en trivelig nyttårsfeiring og har lagt deg inn blant mine favoritter slik at jeg kan følge deg hele 2010:)