søndag 27. desember 2009

På skitur

Det er sjelden vi kan gå på ski med så flotte forhold i romjula i Østmarka. Men i dag lå snøen vakkert i skogen, og det var topp føre i løypene som var kjørt opp.

Vi startet litt sent, så turen ble ikke så lang. Da vi kom til Rustadsaga var det begynt å mørkne, og da var det stemningsfullt med julelysene som de hadde tent i en av de høye granene på tunet. Ferske boller og varm kakao smaker alltid godt, og hjemover var det bare nedoverbakker.

Nå har jeg rigget meg til i godstolen, og har begynt på OL-genser til Andreas. Han fikk faktisk garn til jul, så blir det håndarbeide for meg. Gave til både Andreas og meg med andre ord!

2 kommentarer:

Sylke sa...

Så koselig at dere hadde en flott skitur! Vi var også på ski i skogen i dag, løypene tråkket vi mer eller mindre selv, det var fantastisk!

Ha en fin kveld :)

Therese sa...

Herlig med skitur i skumringen. Jeg elsker å gå på ski, men nå har sykdommen gjort at det blir lenge mellom hver tur - men så får man mer tid til strikking.

Lurer på om jeg skal prøve meg på ol-genseren jeg også, men selv om jeg liker å strikke er jeg ikke spesielt flink.. ;-) Men tro om jeg ikke skal prøve meg allikevel!

God romjul! :-)