lørdag 10. juli 2010

Pc- og hobbykrok

I dag har det vært strålende vær, og vi har stort sett holdt oss ved teltet. Andreas har vi knapt nok sett, han har løpt og syklet rundt med de nye vennene sine.

Nå skal vi kose oss til kvelden med tzatziki, gresk salat og grillet kylling. Sola har vi et par timer til, så nå skal håndarbeidet få en pause.

For selvsagt har jeg pakket ned en god del garn! En krok av teltet er forbeholdt pc og en hylle fylt med garn, diverse oppskrifter og smykkeutstyr. Selvsagt alt for mye, og mesteparten blir med hjem igjen. Men da er mulighetene der, for både Karoline og meg.

Men nå skal vi kose oss utover kvelden!

6 kommentarer:

Barbros lille atelier sa...

Veldig imponert over at du har pc krok og hobbykrok i teltet! Ikke farlig å være på campingtur da:-)
Kos deg!

Klem

Ulla-Bella sa...

Koselig med egen hobbyhylle i forteltet.

Heidi sa...

Resten av året må alt garn pakkes inn i poser og esker pga katter.
Og Ulla-Bella: Her er det ikke fortelt, men kun telt. Ingen campingvogn :)

Marit Johanne sa...

Så stilig med hobbykrok i teltet! Synes det er artig at dere bruker det gode gammeldagse teltet fra 70 tallet, og klarer å innrette dere så fint. Slike ting liker jeg!! Ha en flott ferie, dere fikk vel noen regnskyll i dag, men nå ser det ut til å lette her i hvertfall.

Smykkas sa...

Tenk å ha egen hobbykrok på campingferie. Må jo være helt fantastisk å vite at det alltid er noe man kan ha mellom fingrene.

Absolutt bedre med for mye enn for lite.

Klem fra Astrid

Quiltefia sa...

Genialt med hobbykrok på camping!! Ha en fin ferie!! Tips: Det ligger et fantastisk hyggelig gartneri i Dyhreveien inne ved Moss, men på vei ut mot Larkollen. Dyhre Gartneri. Verdt en titt!! Hilsen AnneKari:-)