onsdag 14. juli 2010

Jordbærfråtsing

Før vi dro hjemmefra i går, måtte alle modne jordbær plukkes i vår lille "åker". Det var en del, og tilsvarte fire kjøpekurver. Vi tok oss ikke tid til å skjære dem opp og fryse ned, selv om det hadde vært det beste. Så derfor blir det jordbærfråtsing på campingen.

Jordbær med is ble spist til "Frustrerte fruer" i går kveld på tv-rommet (fint med noe annet enn fotball-vm...) og jordbær med sukkerdryss på brødskiva til frokost.

Heldigvis er været fint i dag, som spådd, men med litt vind. Det må ha vært skikkelig med vind uværsnatten også. For da vi kom i går sent på ettermiddagen var begge de lange stengene langs "stuedelen" bøyd. Den ene ganske mye, så der hadde det samlet seg vann på duken som lå som en "bue". Og selvsagt var noe da kommet inn i teltet. Heldigvis var det bare kommet på et bord og litt rundt, og ingen klær var våte.

Vi forsøkte å rette ut stanga, og fikk støttet opp med en parasoll (her tar man hva man har!), duken ble strukket ut og bardunene banket bedre til. Nå kan det knapt nok ses, men det var synd at teltet og stengene har fått en smell. Da er det mer utsatt ved neste uvær, og det kan være en risiko å forlate teltet. Vi får se hvordan det går, og håpe det beste.

1 kommentar:

Smykkas sa...

Det er mulig jeg har brukt betegnelsen før, men makan til uværsdager og netter kan jeg ikke minnes at vi har hatt sommerstid.

Vi får rett og slett håpe at dette er et fenomen som ikke vil komme igjen, og jeg ønsker dere lykke til videre på campingen.

Det har vært noen problemer med nettbanken her, men i går kom jeg omsider inn, så nå er pengene underveis.

Håper dere nå får mange flotte dager.

Klem fra Astrid