søndag 11. juli 2010

Fra sol til regn til sol

Det siste døgnet har det vært skiftende vær. Litt som det ser ut som dagene framover blir. Fra sol til regn og til sol igjen.

I går kveld koste vi oss ute med grillmat, og jeg satt lenge i kveldssola mens resten av familien så på vm-kamp. Temperaturen var tydelig varmere enn forrige kvelden, så utover natta slapp jeg å fryse. (Man gjør ofte det i telt utpå natta!) I formiddag startet regnværet, og det varte noen timer. Mens vi satt inni teltet, og etterhvert fikk besøk også av Andreas sine venner, pakket flere av naboene sammen og dro i regnværet.

Men så, akkurat som yr.no meldte, litt før to sluttet det, og så kom sola. Riktig nydelig har det vært siden, og det tegner til å bli en flott kveld. Tipper det blir å oppsøke et tv for å se vm-finalen, og da blir jeg vel med.

Nå har vi i likhet med mange andre vært og sett på VGs sommershow. Mest for barna, men på et sånt sted kommer likevel både større barn, ungdom og voksne også.

Karoline fikk en av sommerkjolene på, og vi tok noen bilder nede på en av strendene.

3 kommentarer:

Ulla-Bella sa...

Flotte feriebilder. Larkollen er nå bare vakkert!

Tani sa...

Kjempefine bilder!! Typisk sommer-Norge med skiftende vær hele tiden. Kos dere masse på Larkollen og nyt late feriedager! God sommer!!

Smykkas sa...

Tror det været du beskriver er ganske vanlig rundt omkring dette året. Vi har ingen sommervarme, så det er godt at det er masse inneaktiviteter å hive seg over.

Det ble en spennende VM-finale i går, og jeg synes det beste laget vant.

Fortsatt god ferie.

Klem fra Astrid