fredag 9. juli 2010

Første campingdag

I ettermiddag kom vi ut til Larkollen, litt før kl 17. En times tid senere satte vi i gang med å sette opp teltet, og det gikk veldig greit. I fjor fikk vi hjelp med teltduken, men nå dro vi den kjapt på plass, Svein, Karoline og jeg. Mens Andreas syklet rundt. Vi har leid tilhenger til alt utstyret, og i morgen kjører Svein hjem med den. Gir Myrtel mat, og henter det vi har glemt. For man glemmer jo alltid noe! På vei ut stoppet vi og kjøpte blomster, rimelig ved Rygge, så da ble det litt mer hjemlig med en gang.

Vi kom kjapt i snakk med et koselig par som har hatt nesten likt telt før, og nå har gått over til kombicamp. Så vi er teltfamiliene som ligger på solsiden. Plassen vår er rett ved servicebygget, men til gjengjeld har den lengst sol om kvelden. Til godt over 21 satt vi ute, så det er ikke verst. Tror vi "vant" 1 1/2 time kveldssol med denne plassen, og det har mye å si.

Alt er ikke på plass enda, men i løpet av morgendagen er vi ajour med de fleste detaljer. Nå har Svein pumpet opp madrassene til sovealkovene, og de passer på centimeteren. Utrolig!

For de som ikke fulgte med i bloggen min i fjor, så er dette et skikkelig stort flowerpower-telt fra min barndom. I 1972 ferierte vi i tre uker i dette teltet og så sto det fram til i fjor på loftet til søsteren min. To sove"rom" med garderobe mellom, kjøkken med egen inngang og romslig oppholdsrom. Det har kommet gardiner opp etter at bildet ble tatt, og diverse hyller. Egen pc-krok, for vi har jo strøm, og lys til kvelden. Så det går an å ha det behagelig på teltferie!

1 kommentar:

Smykkas sa...

Det har vært noen problemer med å få lagt inn kommentarer i kveld, men jeg prøver igjen.

Det ser ut som om dere har det helt vidunderlig, og å velge plass etter solens gang er slett ikke dumt.

Håper dere får mange flotte dager denne campingsommeren.

Klem fra Astrid