mandag 19. juli 2010

Besøk og snelletreff ved Kyststien

Lørdag hadde vi besøk av Mamma og Pappa på Larkollen. Teltet har jo opprinnelig vært deres, så de synes det er morsomt å se hvordan vi ferierer i det gamle teltet. Været ble dessverre ikke så bra som vi hadde håpet på, men vi satt likevel ute hele dagen.

Selvsagt ble det deilig grillmat, og da måtte Andreas hjelpe Svein med å kokkelere litt.

Så var det tid for tur. Først gikk vi gjennom deler av campingen ned til Teibern før vi fortsatte ut til stranda som ligger mot øst. Der er det stort sett ganske vindfullt, og er et populært sted for kitere, men da vi var der var det lite vind.

Så gikk vi inn på Kyststien hvor stien går langs sjøen. Det er typisk vegetasjon som det er på vindfulle steder langs kysten, og vi ble ekstra fasinert da vi så gran som vokste i et teppe langs bakken.

Og plutselig var det en dame som snakket til oss, og godt visste hvem vi var. Hun er på Norge123 og satt der med datteren og barnebarn. Og dermed ble det et snelletreff langs Kyststien. Koselig!

Det ble en fin dag, og ut på kvelden lysnet det endelig opp så sola kom på visitt.

3 kommentarer:

Jorunn sa...

Så koselig da, med besøk av foreldrene dine og overaskende snelletreff. Damen virker igrunn kjent ja, men jeg vet ikke navnet...

Ulla-Bella sa...

Så hyggelig med snelletreff på Larkollen:)

Smykkas sa...

Det ser ut som om dere har hatt en fantastisk dag.

Veldig koselige bilder du deler med oss.

Klem fra Astrid