torsdag 8. juli 2010

Pakketid

Det er pakketid før ferien. I morgen starter vi på vår campingferie på Larkollen. Vi skal jevnlig hjemom, vi må jo se etter Myrtel. Ikke så greit å få tak i kattevakter, det blir ikke det samme her som i mer "kattetette" områder hvor naboer kanskje trår til. Hadde det ikke vært for at det er mange hunder på campingplassen, kunne vi kanskje tatt Myrtel med. Men da hadde det vel blitt spetakkel!

I morgen skal garn og annet pakkes med, selvsagt blir det en del håndarbeidstid i et campingliv. Men da er det godt at det er kort vei hjemom hvis det er noe som mangler.

I dag fikk jeg første nr av "my Quilt" i posten. Fint blad og mange flotte oppskrifter. Likte godt en veske, men det blir definitivt ikke sommerhåndarbeidet for meg. Det kommer nok til å gå mest i grytekluter og den slags småarbeider i strikk og hekling.

2 kommentarer:

Kari M sa...

Hei. Du tryller vell fram noe fint mens du er på ferie tenker jeg.
Din første heklebrikke var gjo fin, så du stopper nok ikke der.
Ha en fin sommerferie på Larkollen.

Smykkas sa...

Pakken er kommet, og de fantastiske gryteklutene blir presentert i mitt neste blogginnlegg. Fargene er helt perfekt. Kom ikke inn på nettbanken, men det er slikt som ordner seg iløpet av noen timer.

Ønsker dere en kjempefin ferie, og at solen må skinne på både liten og stor.

Kjør forsiktig.

Klem fra Astrid