onsdag 30. juni 2010

Ventestrikking

De siste somrene har klutstrikking vært det perfekte ventehåndarbeide for meg. Selvsagt også kosehåndarbeid, men midt i blinken når man sitter litt uvirksom på en benk og venter. Eller kanskje på en solstol på stranda. I går var vi en liten tur på Tusenfryd og da ble en klut påbegynt.

Helt ferdig ble jeg ikke på Tusenfryd, men i løpet av de par timene Karoline og jeg satt på benken og ventet ble det godt påbegynt. Så vandret jeg rundt i parken med nøstet i bukselomma og strikket i ledige stunder - som det var noen av. (Har forresten vist kluten med Jordans lekre kjøkkenhåndkle og oppvaskkost. Bra match...)

I dag har det regnet skikkelig, men nå er det opphold. Kanskje får jeg gå ut og fortsette evighetsprosjektet med å klippe av visne blomster? Det er litt av dem...

6 kommentarer:

Ruths datter sa...

Stilig klut. jeg strikket frdig en i går i knall rosa og påbegynte en i limefarge. Satt i bilen på langtur.Flott arbeid som du slipper å se på hele tiden.
Klem

Kort og Søm sa...

Jeg skal begynne på en klut nå i dag...*smiler*..bare jeg finner igjen strikkepinnene jeg skal bruke! :O)

Barbros lille atelier sa...

Lekker farge på kluten -og oppvaskbørsten:-) Tror jammen jeg må ha noen klutstrikkerier med meg når vi reiser på bilferie til Harstad. 330 mil tur- retur, kan bli noen kluter av det:-)


Klem

Jorunn sa...

En koselig klut i en lekker farge!
Burde virkelig strikke noen jeg og, men det blir alltid lagt på "vent"...

Smykkas sa...

Her matcher tingene, ser jeg.

Disse klutene er virkelig et funn som ventearbeid eller når man bare skal slappe av uten å måtte tenke på detaljer.

Fortsatt god ferie.

Klem fra Astrid

Ulla-Bella sa...

Det ble jo en fin klut av Tusenfrydbesøket. Med børsten og hånklet har du jo en flott gave klar.