torsdag 17. juni 2010

Kortfabrikk

Dagen i dag startet med gråvær, men nå glimter sola til. Det hadde kanskje passet bedre med trist innevær, for i dag blir det kortfabrikk her, enten jeg vil eller ikke. Nå konfirmasjonsinvitasjonene lages! Og da må det selvsagt utstyr til...

Det viktigste er bilder, for det blir det en del av. Og vi tok bilder i nydelig vær for 11 dager siden ute på Folkemuseet og Bygdøy, da bla syrinene var på sitt vakreste. Så derfor falt valget på syrinfarget papir, uten mønster, så bildene får spille hovedrollen. I tillegg blir det blonder og bånd og en del roser. Eller har ikke telt hvor mange roser vi har, det skal nemlig lages 26 kort, så da blir det kanskje ikke så mange på hvert kort. I tillegg er symaskinen et viktig hjelpemiddel, det liker jeg til kortlaging.

Jeg kjøpte inn en del stempler og spray også, for planen var å farge noen av rosene lilla eller rosa. Den spesielle penselen kan vissnok fylles med vann... Men nå er jeg ikke så sikker på om dette brukes til invitasjonene. Karoline og jeg synes igrunnen hvite roser blir pent, og det passer til konfirmasjon. Siden Karoline skal ha bunad på konfirmasjonsdagen, "tar vi ut" det hvite og blonder i invitasjonene.

I går var jeg og handlet noe til kort til lærerne som Andreas skal gi i morgen. De to fantastiske lærerne hans skal dessverre slutte, så da må de få et personlig kort med koselig bilde. Bradsene har jeg ikke vist fram, men de er litt tøffe og maskuline, bla som skruer. Kanskje får de hvite blomstene en dæsj med stempling, jeg får se.

2 kommentarer:

EllenSand sa...

Spennende. Datteren din er jo så nydelig, så det hadde i grunn holdt med bare et bilde av henne :)

Barbros lille atelier sa...

Gleder meg til å se de ferdig! Nydelige bilder du har tatt!