lørdag 19. juni 2010

Sol over Sognefjorden

Nå skinner sola over Sognefjorden, og vi spiser frokost på den koselige hytta. Vi har fantastisk utsikt - til venstre mot Hermansverk som ligger rett ved, innover fjorden mot Aurlandsfjorden - og mot høyre ser vi snødekte fjell og en liten bre. Kan det bli vakrere?

Kjøreturen gikk greit, men den var lang, og jeg må innrømme at jeg duppet av en god del ganger. Jeg har nemlig lett for å sove på lange kjøreturer... Men jo inn i Valdres vi kom ble det vakkert, og veien over Filefjell hadde vi aldri kjørt før. Da vi kom ut av tunnelen etter Lærdal, og så Sognefjorden med fjellene rundt, var det omtrent som når jeg ser Hadeland vide seg ut. Utrolig vakkert!

Vi hadde maks flaks med fergeturen, det var null venting, bare å kjøre inn og ferga gikk. Dessverre var svelene utsolgt, men det ble deilige Vestlandslefser i steden for. Jammen var de mye bedre her på Vestlandet! Da vi kom på hytta hadde vi satt forventningene lavt, og ble kjempeglade da vi så hvor fin den var. Akkurat passe stor med to soverom, bad, fellesrom og ikke minst en flott hems. Og ikke minst lå hytta høyt, så vi har en fantastisk utsikt, og Andreas har sett at det er muligheter for å sparke fotball rett nedenfor.

Tv er det også, så vi fikk med oss VG-lista Topp 20 som vi vanligvis ser live fra Rådhusplassen. I dag blir det nok prinsessebryllup. Men nå må jeg spise frokost, og så skal vi til Systova i Hermansverk (se under) for å prøve bunad til Karoline.

3 kommentarer:

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

VAKKERT♥♥

Er sjølv frå ein plass ved sognefjorden og det er nydeleg der ☺

Kos dåke masse!!

Klem M♥

Linda sa...

So kjekt at jentungen skal ha sognebunad då. Ikkje er du så veldig langt vekke frå her eg bur heller. Når du er i sogndal så køyrer du mot Skei/Førde ca. 1 mil og der bur eg. Har du tilknytning til Leikanger sidan du kjøper bunad der?

Brit sa...

Sogn er et vakkert sted og likeså er Sognebunaden utrolig vakker!!
Har ikke røtter i Sogn, men gikk tre år på læreskolen i Sogndal så en liten del av sjel og hjerte er absolutt lagt igjen på den plassen:)