lørdag 12. juni 2010

Det regner, det regner

Sto opp til skikkelig regnvær i dag. Selv om mye ble handlet inn i går til invitasjoner trengte jeg flere blomster og passende konvolutter. Pluss litt annet. Dermed dro Svein og jeg på en effektiv bilhandling. Han kjørende i bilen, jeg inn i butikker for kjapp handling. Så da tror jeg at jeg er nogenlunde ajour på det jeg burde få fatt i.

Blomstene begynner kanskje å få nok vann nå, så vi får krysse fingrene for bedre vær så de kan få litt stell og puss. Løintanthjertene rakk jeg å ta bilde av for et par dager siden da de fortsatt var ganske pene. Lupinene under står i skråningen vår, men nå må det nok renskes litt opp. Den gangen vi var nyinnflyttet hentet vi lupiner fra grøftekanten, og de sprer seg som kjent...

Nå er det snart lørdagskveld, så jeg tar en kjøretur bort til Mamma så vi kan besøke Pappa. Etterpå blir hun med hit for lørdagskos.

1 kommentar:

Smykkas sa...

Det høres ut som dere har vært utrolig effektive.

Regn har det vært nok av nå, så det er like før man må ut å tømme vann av plantene. Nå vil jeg ha ordentlig sommer, og det er jeg nok ikke alene om.

Klem