fredag 18. juni 2010

Sommerferie og lærerkort

Da er det bare noen minutter igjen av siste skoledag for Karoline og Andreas før sommerferiestart. Andreas tar farvel med de to lærerne sine som skal begynne i en annen klasse, og har med et fargerikt sommersmykke til hver av dem. Og et kort med bilde av de tre.

Selve kortet er i turkis med opphøyde prikker og på forsiden et tøft motivark "Skate Shoppe" (som jeg gjerne skulle hatt flere av). Bånd og kroklisser fra Panduro er sydd på, hvite blomster er stemplet med Distress Ink og supplert med turkise blomster fra Panduro. Bradsene er også kjøpt på Panduro. Delene er opphøyd med limputer.

Jeg liker å bruke symaskinen når jeg lager kort, og det gikk dagen med til i går. Konfirmasjonsinvitasjonene er på langt nær ferdig, selv om jeg satt hele dagen og sydde på blonder rundt bildene. Karoline og jeg laget rammer rundt bildene, så det tok også sin tid. Og Svein var innom to Pandurobutikker for å kjøpe mer blonder, for det går mye. Antakeligvis ender det på 35 meter totalt... Men jeg får fortsette med dem over helga, og krysse fingrene for at de når fram før folk drar på sommerferie for alvor.

Når ungene kommer hjem ganske snart skal vi pakke bilen og hente Mamma. Så venter en lang kjøretur til Leikanger i Sogn hvor vi skal være til søndag. Karolines konfirmasjonsbunad skal prøves, og så får ungene besøkt Vestlandet for første gang. Vi har stort sett alltid vært på Sørlandet om somrene, men det er fint at de får sett litt annet av landet vårt også.

1 kommentar:

Ann Tove sa...

So fine kort du har laga.
Og velkommen til vestlandet:)
Det er meir fjell og dalar her, enn på østlandet.
Vi skal ein tur til Oslo i sommar.For å hente heim flyttelasset til dotter vår, som har gått eit år på skule der.
Blir godt å få ho nærmare til neste skuleår.
Ha ein fin tur til Leikanger.