onsdag 2. juni 2010

Nostalgisk rillestrikk

Været er deilig i dag også, men foreløpig har jeg holdt meg inne. Men får sette meg ut i hagen litt så jeg får suge til meg solstrålene.

I dag viser jeg fram en enkel rillestrikket klut. Faktisk første gang jeg har brukt den "teknikken" på en klut, men da jeg skulle se Grand Prix-finalen, bestemte jeg meg for å ha noe som jeg slapp å se ned på.


Synes det fungerte fint, litt nostalgisk, og spesielt når en lys blå pikotkant kom rundt. Så det blir mye mulig flere rillestrikkete kluter. Fint å ha som variasjon.

Du husker kanskje de to mamelukkene med fargeforskjell. Jeg fant ut at den ene var perfekt sammen med den rillestrikkete kluten, så da får moren min dette settet til bursdagen sin.

Her er del 3 på alongkluten også. Nye omganger blir lagt ut ved 12-tiden hver dag, og ut fra størrelsen har vi noen dager igjen av alongperioden. Maskemarkører kan virke unødvendig, men i dag rotet jeg med siste omg, og da var det kjapt å finne ut av det, siden maskemarkørene er markert i oppskriften.

Men nå får jeg gå ut med tekopp og strikketøy. Har en ny klut i startfasen, i en teknikk jeg ikke har laget før. Ha en fin dag!

6 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så fin kluten i rillestrikk ble med den kanten! Er den heklet på??
Ha en fin dag i solen! :O)

EllenSand sa...

Jeg likte den nye kluten veldig godt. Hadde passet godt på kjøkkenet mitt. Heldig mamma :)

Britaiskogen sa...

Enkel og fin klut du har strikket. Spennende med den som er under arbeid også, artig måte å jobbe på dette..hva skjer i morgen?

Husmora sa...

Nydelige kluter du lager! :-)
Ønsker deg en flott dag! :-)

Linda sa...

Kluten i rillestrikk er kjempe lekker synes jeg:-) Noen ganger er det enkle det beste...

Smykkas sa...

Kluten ble virkelig fin, og jeg er sikker på at din mor vil sette stor pris på gaven.

Hvilket garn har du brukt, og kan du gi et lite tips om masker og lengde på arbeidet? Kunne tenke meg å ha noe enkelt mellom hendene når jeg ser nyheter og den slags.

Har sendt mail til deg i dag.

Klem