mandag 21. juni 2010

Siste dag i Sogn!

I går hadde vi vår siste dag i Sogn, og det ble tre flotte dager! Ved 12-tiden dro vi fra Leikanger og hytta som vi hadde kost oss sånn på. Og hit kommer vi gjerne tilbake en annen gang.

Søndag var også været nydelig, så Sogn viste seg fra sin vakreste side!

Mormor var glad hun hadde hatt så fine dager på vår lille miniferie.

Vi kjørte via Sogndal og tok ferga over fjorden. Denne gangen fikk vi kjøpt deilige sveler, typisk for fergene på Vestlandet. Og flere Vestlandslefser som vi tok med som reisemat.

Vi skulle inn til Aurland for å besøke familien min, og for første gang kjørte vi Lærdalstunnelen, ca 2, 4 mil lang. Flott tunnel, og på tre steder var det luftige stoppesteder med nydelig blått lys.

I Aurland besøkte vi min fetter Eiriks familie med kone, tre døtre, to svigersønner og to barnebarn. Det var så koselig, og jeg har ikke sett dem på over 11 år. De hadde en herlig uteplass med fantastisk utsikt over Aurlandsfjorden og fjellene, og vi ble sjarmert i senk av de to yngste i familien.

Selvsagt måtte vi ta familiebilder. Her er noen av oss samlet.

Det var flott utevær her også, og utrolig utsikt fra der vi satt.

Så var det å ta farvel med familien, Aurland og Sogn for denne gangen. Vi kjørte opp fjellet gjennom svingveien med mange tunneler, og jeg må innrømme at jeg merket høydeskrekken. Så var vi oppe på fjellet, og turen gikk videre mot Oslo. Det hadde vært en fantastisk flott helg i Sogn som ble en knallstart på sommerferien. Vi skulle gjerne vært mye lenger!

I dag er første sommerferieuka i gang, og Andreas har vært på fotballskole og Karoline på engelskkurs på Oslo kommunes Sommerskole. Svein er tilbake på jobben, og jeg har tatt det ganske rolig i dag. Været er fortsatt fint, da jeg hentet Andreas på fotballskolen var det gnistrende varmt, så vi får håpe vi får mer av samme sorten i dagene framover.

3 kommentarer:

Kort og Søm sa...

Så deilig med en liten miniferie :O)
Flott vær i dag!
Får håpe det blir fint i morgen også :o)

Tonemor sa...

Ser ut til at dere har hatt en herlig miniferie.
Håper godværet holder seg.
Fortsatt god tirsdag.
Klem Tone

Smykkas sa...

Du viser virkelig Vestlandet fra sin vakreste side. Virkelig flott at dere var så heldige med været.

Lærdalstunnellen er å anbefale for alle som ikke har kjørt den. Det trollske lyset kommer jeg aldri til å glemme.

Dere har nok vært særdeles heldige med været på miniferien.

Klem fra Astrid