tirsdag 29. juni 2010

Grillkos i finværet

Etter en travel helg var vi heldige og fikk en ny fin sommerdag. Stakkars hagen, den har sett sine bedre dager, og må nok ha litt utskifting av blomstene. I går måtte ministemorene i en stor krukke kastes. Jeg innså at de ikke kunne reddes, så i steden for kom noen margeritter oppi.

Svein var på jobben, og Andreas var med ham en tur. Husker godt det fra egen barndom at det var artig å bli med Pappa på jobben. Svein jobber med bla Popsenteret, et nytt sted i Oslo, og der var det litt å gjøre for Andreas som var morsomt. På hjemveien ble det tid til et slag minigolf, det var visst en bane nede i sentrum.

Så hentet han Mamma og Pappa til grilling, og Pappa var i fin form og satte stor pris på et familiebesøk. Det de kikker på inne i stua er en bildekavalkade Svein laget til gullbryllupet fra de ble kjærester til nå.

Været er fint i dag også, og Svein kommer tidligere hjem. Da blir det årets første besøk på Tusenfryd. Karoline har vært der med venninner, mens vi andre rett og slett ikke har hatt tid før nå.

Ingen kommentarer: