fredag 4. juni 2010

50 år etter!

50 år - et halvt hundreår - det er lang tid. 4. juni 1960 sto ble foreldrene mine feiret og fotografert lykkelige på bryllupsdagen sin i hagen til Soria Moria under syrinene. I dag var det tilbake under syrinene, i en annen hage, men så lykkelige man kan bli etter 50 års ekteskap.

Pappa var forventningsfull og stolt da han kunne overrekke posen fra gullsmeden, og han var lykkelig over å se den vakre ringen blinke ved siden av den aller første ringen han ga den gangen de var kjærester.

Samme dag som bryllupsdagen er også Mammas bursdag, så vi hadde en liten feiring av den også ute i hagen. Det var koseligere enn på et lite rom, og hele hagen hadde vi for oss selv, omkranset av trær, og nettopp syriner som det er på denne tiden. Mamma pakket opp pakker og leste på kort, og det var koselig at Pappa fikk være med på det. Selvsagt sang vi bursdagssangen også, som vi gjør på alle familiebursdager.

Så lykkelige var foreldrene mine i 1960 med en forventning om en lykkelig framtid sammen. Og jeg som har opplevd flesteparten av årene vet at det svarte til forventningene.

Og her er de igjen under syrinene, glade for å ha hverandre, og ikke minst glad for den gode stunden.


Nå skal vi snart avgårde til Bislett. Ungene i bunad for å delta på åpningen av Bislett Games løpende med flagg, og vi skal sitte på tribunen.

6 kommentarer:

Gamleheksa sa...

Gratulerer med dagen til dere alle! Ikke dårlig å feire gull-bryllup i våre dager. Og bursdag atpåtil. Mna glemmer iallefall ikke datoen da ;)

Ha ei fin helg.

Tovepia sa...

Gratulerer til det flotte brudepar!!

Smykkas sa...

Så vakre bilder du har tatt, og gratulerer til dere alle sammen.

Det ser ut til at det har vært en perfekt feiring.

Klem

Jane sa...

Gratulerer med dine forældres guldbryllup. Jeg kan se på billederne at deres glade smil er de samme nu som dengang :-)

Jorunn sa...

Nydelige bilder Heidi, og jeg er full av beundring for din mor. Jeg tenker på alle bloggene hun har skrevet, og alt hun har greid å sette ord på. Det burde nesten kunne utgis som bok. Sikkert mange som opplever lignende situasjoner, og det er alltid til hjelp å lese om andres erfaringer.

Helena sa...

Gratulerer, så flotte bilder på dom. Du har en koselig blogg.