torsdag 24. juni 2010

Strandkos!

I går, på St. Hansaften, dro vi til Høvikodden som vi pleier. Utrolig nok slapp vi mesteparten av køen og fant parkeringsplass greit. Så var det å fyre opp grillen, og spise skalldyr og kjøtt med salat til. Det var fullt overalt, og fler kom til utover kvelden, for dette er et populært midtsommersted.

Ungene og Svein var oppe ved museet et par ganger for å kjøpe is og blomsterkrans. For selv om jeg hadde med meg metalltråd og saks, ble det ferdigkjøpt av noen husflidsdamer i steden for. Det begynte å bli litt småkaldt, og ungene ville ikke være igjen å se bålet, det mente de at de hadde sett så mange ganger før. Dermed vendte vi nesa hjemover litt tidligere enn vi pleier, men det ble en koselig kveld.

Hjemme igjen ble blomsterkransen lagt på grava til Tommeliten, kaninen vår, som nok også blir et minnested for Smykke. Vi tror ikke hun kommer tilbake til oss, hun har nok gått seg bort og finner ikke hjem igjen.

Nå er vi i gang med å "montere" konfirmasjonsinvitasjonene. Jeg er ferdig med mange dagers syarbeid med blondekanter, i dag er selve kortene renskåret og brettet og knytebånd sydd på. Forhåpentligvis kan noen puttes i postkassa i morgen, nå begynner det å haste.

1 kommentar:

Smykkas sa...

Det må jo ha vært en alle tiders St. Hans aften, og værgudene må vel sies å ha vært med dere.

Blomsterkransen er virkelig et syn på den vakre jenta.

Klem fra Astrid