lørdag 11. juli 2009

Vi gleder oss!

Det er lørdagskveld, himmelen er blå og vi har akkurat spist grillmat utenfor teltet vårt på Larkollen. Vi gleder oss over at finværet ser ut til å vende tilbake, så får vi heller tåle at det innimellom er grått og vått.

For et par blogger siden spurte jeg om tips om familievennlig hotell i London, men i dag skar vi gjennom og bestilte hotell og flybilletter. 24. juli drar vi til London, og jeg gleder meg masse! 25 år siden sist, og første gang for ungene. Dette skal bli morsomt!

Guidebøker er kjøpt inn, for noe av feriegleden er planleggingen. Vi skal ha fire netter og fem dager, så det gjelder å tenke ut hva vi vil prioritere å bruke tiden på. Selvsagt blir det London Eye, alle kjente bygg, shopping, Hyde Park, mye gåing og kanskje en musical og kikking på en fotballstadion eller to. Vi skal nok få dager tettpakket med opplevelser, noen hundretalls bilder og mange minner!

Valget falt på Royal Eagle Hotel i Bayswater-området. Vi har ingen tro på noen særlig høy standard, men her får vi et firesengs rom og det var det viktigste. Uansett blir komforten høyere enn en hytte uten strøm, vann og med utedo... ;) Synes det blir en kjempebra erstatning, og det er familien enige i!

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Dette blir toppers! Bayswaterområdet er midt i blinken, så dere får lettvint adgang til byens severdigheter;) Ha en flott lørdagskveld!

Monicas sa...

åh så heldig du er ilag med dine....her skal jeg pakke litt å sette meg på toget til oslo noen dager....garnbutikker skal bla besøkes..klem fra nord