mandag 13. juli 2009

Kos innimellom regndråpene

Det regner og regner, og sola kommer vel egentlig ikke helt på skikkelig visitt. Men det er ikke antall dager med sol eller regn jeg husker fra en sommer, men kos og hygge. Og kose oss gjør vi hele tiden! I går fikk vi besøk av Mamma og Pappa som syntes det var gøy å se igjen det gamle teltet. Været holdt seg fint utover kvelden, og vi fikk oss en rusletur på stranda som vender ut mot Vestfold.

I natt regnet det, og det har fortsatt i varierende styrke utover dagen. Vi bestemte oss for å flytte teltet til naboplassen, for å få noe bedre solforhold på ettermiddagen og kanskje også på kvelden. Alt innbo ble tømt, før teltet rett og slett ble løftet en plass bort. Vi har vært en tur på Europris, og kjøpt inn litt mer utstyr, så nå har vi fått plastmatter på stue- og kjøkkendelen. Mer til oppbevaring og et par campingbord til. Så det blir stadig større komfort med teltlivet. På hjemveien kom vi ut for et forrykende regnvær som alt hadde vært på campingen. Da fryktet vi å finne et telt som hadde gått lekk, men utrolig holdt det stand også mot disse vannmengdene. Det imponerte oss!

Etter handlingen bowlet vi, og nå spilles bondebridge og spises kveldsmat i teltet. I morgen håper vi på en soldag, det er i alle fall spådd på yr.no.

1 kommentar:

Laila sa...

Ser jo koselig ut dette . håper det kommer mye sol nå da så dere får kost dere skikkelig
Klem