fredag 17. juli 2009

I VG i dag...

Tirsdag kom en ung gutt fra resepsjonen og fortalte at VG var på vei for å lage en artikkel om barnefamilier som valgte camping og Norge som ferieform. Og han lurte på om han kunne sende dem til oss. Det sa vi selvsagt ikke nei til...

Mens vi satt og spiste en salat ved halv fem-tiden kom de to ruslende. En ung ferievikar og en voksen fotograf som kom fra fotooppdrag i Irak. Vi hadde en lang og hyggelig prat, og det ble tatt masse bilder. Andreas drev på med diablokunster foran teltet med oss bak, vi satt og spiste med Andreas i bakgrunnen og etterhvert kom Andreas og satte seg på fanget til Svein. Alt ble foreviget. Vi ga et positivt bilde av campinglivet, det å bo i telt som en blanding av enkelt liv, men samtidig muligheten strømmen ga til å følge opp jobb og til å ha en viss komfort.

Jornalisten mente at artikkelen kom dagen etter, så vi har kikket etter hver dag senere. I dag fikk Svein kjøpt avisen, men sa at det ikke kom noe i dag heller. Men jeg ville selvsagt ta en kikk, og på sistesiden så jeg et kjent telt og noen kjente mennesker...

Det ble ikke noe skriving fra vårt teltliv, bortsett fra at det framkom at det var idyll og at vi trivdes. Og det stemmer jo! Ellers var det sitater fra Statistisk sentralbyrå, Den Norske Turistforening og til og med Innovasjon Norge. Vi ble vel helst brukt som illustrasjon for nordmenns behov for kontroll og forsiktighet i disse finanskrisetider. Vet ikke helt om det er grunnen til vårt teltliv i år... :)

Vi står snart på farten til å kjøre til Drøbak og treffe Mamma og Pappa som kommer hjemmefra. Været er strålende, så dette tegner til en topp dag!

PS. Den første camperen, en veteran fra 70-tallet, har alt kommet kjempeblid bort og kommentert den fine reklamen for Larkollen! De som bor her ute vet nok at det er noe annet enn finanskrise som er bakgrunnen for at folk velger det gode campinglivet :)

2 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Fint bilde fra campingen, men dårlig gjort at det ikke ble mer reportasje enn dette. Synes da det måtte ha vært trivelig sommerstoff i avisa.

Jorunn's hobby sa...

Kunne jo vært morsomt om de hadde skrevet litt mer da...
Men artig var det jo allikevel.