mandag 27. juli 2009

Seks awarder sendes videre ...

I dag er det regnværsdag, og vi er hjemme en tur fra campingen. Endelig har jeg tid til å takke for awarder jeg har fått, og sende dem videre! Hele seks awarder skal ut på vandring fra meg ...


Først ut er awarden Frida i Frida's lille verden har laget og gitt meg: Because you have a special blog. Tusen takk, Frida, jeg sender awarden din videre til

Jorunn i Jorunn's Hobbysider, Grethe i Flittige hender, LeKaQuilt i LeKaQuilt og Marit i Bestemors blogg.

____________________

Neste award, Get More Friends, har vært på sommervandring rundt i Blogglandia. Jeg har fått den fra Grethe i Flittige hender, Marit i Bestemors blogg, Jorunn i Jorunn's hobbysider, Karin i Strikkeglede og blogging, Strikkeguri i Strikkeguris sysler og Vinglefrøken i Vinglefrøkens vinglete verden. Tusen takk til alle seks, jeg sender den i retur til dere!

Denne awarden skal gjerne sendes i retur til avsenderen, og til 11 andre. Jeg sender den til Randi i Hobby i nord, Gro i Groskro's verden, MarnyAlice i Kalas mystiske hjørne, Ann Karin i Strikkepinnen, 2ne i 2nes Hobbykrok, Lisbeth i Lisbeth's hobbyblogg, Loppelill i Loppelill's blogg, Tesha i mellom maskene, Sølvi i Sølvi's blog, Lappesola i Lappesola og Baddie i Baddie's netthjem.
______________________

Denne søte kattepus-
awarden Your blogg make my day har jeg vært så heldig å få fra Karoline i Kreative Karoline.

Jeg sender den videre til Jorunn i Jorunn's hobbyside, Monica i Monicas, Cille i Strikkeglede og smykkefryd, Marit i Bestemors blogg og Laila-Karin i Tankespinn og fargeklatter. Håper det finnes noen katteelskere blant dem...
____________________________

Awarden Kreativ Blogger må jeg innrømme at jeg synes er ekstra vakker og fin... Så da min unge bloggvenninne Frida i Frida's lille verden la den ut til sine blogglesere og ba dem ta den med seg, tok jeg henne på ordet.

Jeg sender den videre til Grethe i Flittige hender, Marit i Bestemors blogg, Monica i Monicas og Quiltefia i Quiltefia. Og håper at de også setter pris på awarden - som jeg gjør.
___________________________

Awarden Best Blog Award har Jorunn i Jorunn's hobbysider gitt til meg. Tusen takk, Jorunn!

Denne awarden sender jeg til Karoline i Kreative Karoline, Fredrikkea i Kort og Søm, Fröken Elsa i Fröken Elsas virkblogg og Andreas i Fotball og halling.
_____________________________

Hjerter er alltid koselig, og det er det i awarden A Lovely Blog Award som jeg har fått fra Jorunn i Jorunn's hobbysider. Tusen takk, Jorunn!

Awarden gir jeg til Karin i Strikkeglede og blogging, Strikkeguri i Strikkeguris sysler, Vinglefrøken i Vinglefrøkens vinglete verden, Karoline i Kreative Karoline og Andreas i Fotball og halling.
__________________________

Jeg ønsker dere alle sammen en fortsatt fin dag, med eller uten regn! Men forhåpentligvis er det en god og koselig dag, og regn er perfekt for innekos!

12 kommentarer:

Kreative Karoline <3 sa...

Tusen takk for awardene ;)

Birgitta sa...

Grattis till alla fina awards.
Kramis Birgitta

Flittige hender sa...

1000 - TAKK for awarder. Kjempe koselig med oppmerksomheter. Du har jammen fått endel awarder, men det fortjener du også - en kjempe fin blogg du har. Vi "snakkes" - ha en fortsatt fin uke ... :0)

Jorunn's hobby sa...

Takk for awarder! Du verden for en samling du har fått! Det er nok vel fortjent, med all den hyggelige bloggingen fra Larkollen i sommer.
Klem fra Jorunn

Kort og Søm sa...

Tusen takk, det var hyggelig!! :o)

Ann Karin sa...

Hjertelig takk Heidi.

LeKaQuilt sa...

Så mange hyggelige award'er - Gratulerer ! Og tusen takk :o)))

Loppelill sa...

Tusen takk! Det var kjempekoselig :D

Marit sa...

Tusen takk for flotte Awarder.
De ligger litt før de sendes videre.
Fortsatt god sommer.

Quiltefia sa...

Tusen takk Heidi, du er generøs med awardene dine!!Hilsen AnneK

Groskro sa...

Tusen takk for award Heidi!! Den ligger litt her før den sendes videre :-)

Karin Engelund Berg. sa...

Tusen takk for awarden Heidi -
Er ikke så inni dette enda, men det kommer seg vel etter hvert............

Hilsen Karin