tirsdag 21. juli 2009

Larkollenuka

Disse dagene er vi aktivt med på Larkollenukas aktiviteter. Det begynte søndag kveld hvor vi dro på Tollerstranda, et stort svaberg ned mot sjøen, hvor folk satt sammen og nøt sommerkvelden, reker og allsang. Kjempekoselig!

Mandagen deltok vi på noe som het noe så spesielt som "Pingis på Playa'n", en bordtennislek med rundbordturnering. Hvor deltakerne spiller bordtennis sammen, i løp og spill rundt bordet. Slår du feil ryker du ut, og til slutt står to igjen og spiller om omgangsseieren. Andreas og Svein kom til superfinalen, og Karoline og jeg forsøkte oss også. Veldig artig og utrolig hvor raskt man må løpe etterhvert som det blir færre igjen i spillet!

I dag har både Karoline og Andreas startet på sandvolleyballskole nede på stranda, som fortsetter i morgen. Senere i uka skal vi forsøke å delta på flere av aktivitetene, og det er mye å velge blant: kubbespillmesterskap, natursti, strandvolleyballturnering, bryggedans, familiequiz og fotballkamp mellom sommergjestene og de fastboende. Det siste gleder Andreas seg mest til!

I ettermiddag har vi spist nydelig buffet på Støtvig Hotell, og først nå ut på kvelden er vi tilbake i teltet. Innimellom har jeg fått heklet på et nytt sett med grytekluter - til en forandring...

2 kommentarer:

Tovepia sa...

Å som dere koser dere på Larkollen!! Høres så hyggelig ut;) Kos dere videre og klem fra meg;)

Vinglefrøken sa...

Dere er virkelige gode ambassadører for Larkollen! :-) Og det høres ut som dere er flinke til å ha en fin ferie for alle medlemmer av familien også. Her på hytta like utenfor Larvik har vi regnet litt bort de siste dagene, så vi har vært på bysightseeing i Kragerø og Porsgrunn. Vi håper været tar seg opp igjen snart, så vi får badet og kjørt litt båt... :-) Nyt ferien videre!