mandag 20. juli 2009

De siste dagene...

har vi kost oss masse! Fredag var vi på tur til Drøbak, hvor vi traff Mamma og Pappa som tok turen fra Oslo. Vi startet på Torget, tok turen innom Julehuset, ...

... spiste nydelig lunsj på populære Skipperstua, Karoline og Andreas var innom Akvariet, vi koste oss ute på piren, ...

... ruslet rundt og beundret Drøbaks sjarmerende hus, hager, roser og selvsagt gallionsfiguren, ...

... før vi endte opp på bystranda hvor vi slappet av og koste oss med is og jordbær, beachball, Andreas imponerte oss alle med sine diablokunster og hele familien spilte strandvolleyball før vi vendte "hjemover" til Larkollen.

Lørdag ble det dårlig vær så vi dro hjemom en tur for natta, men først besøkte vi Sirkus Arnardo hvor vi så en flott forestilling. Litt ekstra artig var det for diablogutten Andreas å se de kinesiske jentenes diablokunster!

De siste dagene har vi også tenkt, vurdert skal - skal ikke, snakket og diskutert! For rett etter at Londonturen var bestilt og betalt, kom alle oppslagene om hvordan svineinfuensaen spredde seg i storbyen. Ville vi dit, turde vi det? Vi fikk vite at vi kunne forandre flybillettene, og bestilte overnatting på vandrehjem i Kabelvåg og Stamsund i slutten av juli. Og begynte å glede oss til å bo i rorbu, fiske og oppleve vakre Lofoten. Men da den siste telefonen til Norwegian ble tatt for å ombooke, fikk vi beskjeden om at utlandsbilletter ikke kunne endres til innlandsbilletter.

Derfor ble det fra London til Lofoten til Larkollen. Vi tar tapet og velger sikkerheten, og så får vi heller ha London og Lofoten til gode noen andre ferier i framtiden. Vi fortsetter kosen her ute på Larkollen en del tusenlapper fattigere, og strengt tatt har vi vel hatt større tap enn noen penger denne sommeren. Men vi får si som nordlendingene: Vi står han av!

3 kommentarer:

Frida sa...

Hei Heidi!
Jeg vil gjerne at du skal sende meg en liten e-mail om hvor jeg skal sende premien din??
du kan sende den til frida_o98@hotmail.com ;) da kan du bare glede deg:)

Hilsen Fridajenta:)

Jorunn's hobby sa...

Ja den svineinfluensaen er bekymringsfull...
Jeg hadde nok heller ikke reist til London nå nei!

Kort og Søm sa...

Nei, London står nok i høyest på ønskelisten min heller.
Men det ser ut som om dere hadde det veldig hyggelig i Drøbak :o)