torsdag 9. juli 2009

Retro stjernegryteklut

Jeg har heklet en stjernegryteklut i 70-talls farger som skulle matche teltfargene. Garnet er Paris i gult, oransj, og to brunlige nyanser. Ikke akkurat mine farger, men det ble helt 70-talls, og passet utrolig godt til teltet og blomsterforhenget som er ved kjøkkenkroken.
Oppskriften er fra 1989 og sto opprinnelig i Familien, og den finner du her. Disse stjernegryteklutene hekles det mange av på Trådsnella for tiden. Men jeg ble ikke fornøyd med min, så noen partner får ikke grytekluten. Den ble på et vis bøyd, vet ikke hva jeg har gjort galt, men den burde da ha vært flat... Muligens er garnet for tykt? Noen syr forresten en knapp i sammensyingen i midten, men det droppet jeg.

Satser på å hekle en ny variant med fargene, muligens en firkantet siksakmodell. Samme 70-talls fargene skal jeg i alle fall holde meg til, for teltet må jo ha noe utstyr i samme fargeskala!

13 kommentarer:

Kreative Karoline <3 sa...

Fin gryteklut! :)

Groskro sa...

Veldig fin gryteklut. Jeg måtte frem med dampstrykejernet og da syntes jeg at klutene ble bedre, kanskje du skal prøve det og så får lyst til å hekle nummer to? Den er veldig fin!! :-)

Tovepia sa...

Jeg synes den så kjempefin ut!! Mulig den blir litt flatere med litt stryking, men synes den var fin slik den var også;) Artig med disse fargen jeg husker fra tidlig 80-tall;) Kos deg videre!

Anita fra hjerterommet sa...

Synes den ble kjempefin jeg! Flott mønster! Du jeg er på jakt etter oppskrift på å en heklet sommerfugl, har søkt på nettet og har funnet en oppskift, men ikke helt den jeg er ute etter. Har du noe oppskrift på det liggende?? Tenker liten sommerfugl som man kan feste på en tøffel, veske, lue o.l..

Ha en fin kveld!

LeKaQuilt sa...

Så kule de er ! Og så raskt som du hekler :o)

Elins Strikkeri sa...

Synest grytekluten din vart fin eg, og eg meiner bestemt a den fortener ein make:) God helg til deg!

Monicas sa...

herlighet så flink du e....liker disse fargen innmari godt..go helg du unge dame

Ann Karin sa...

Eg likte fargene knall gått. Skikkeligt fine blei den.Eg hekla noen i Cotton sport dei blei og litt bobblete. Eg brukte strykejærnet litt før eg monterte.

Marit Johanne sa...

Så herlige 70talls farger da! Gøy at du følger stilen til teltet, blir jo rent hensatt til ungdomstida mi :D :D :D

Anonym sa...

Hei.Fine grytekluter du har heklet.Fargene er fra den tiden jeg var ung.Ha en riktig fin Sommerhelg.Bodil

Marit sa...

Det ligger en utmerkelse til deg i bloggen min.
Fortsatt god sommer.

Fine gryteklutene dine.

Jorunn's hobby sa...

Grytekluten ble fin den. Artig at den passer til fargen på teltet...

Anonym sa...

Hej!

Verkligen fina grytlappar. Var kan jag hitta mönstret på dem eller du delar med dig av det på dig blogg?
Mvh Eva