onsdag 29. juli 2009

Campinghygge

Campinglivet går mot slutten. I går var det en fin solskinnsdag, og etter at vi stoppet i Son, hadde vi en koselig campingdag med Pappa som var på dagsbesøk.

Vi gikk en tur på kyststien hvor vi så på kiterne på stranda, og plukket med oss noen pene steiner til hagen som en gave til Mamma som var hjemme denne dagen.
Noen av øyene rundt Larkollen er flate og grønne, litt utypisk norske. Vi gikk under noen enorme furutrær, og en rusten dusj sto igjen som et minne om et fordums strandliv.

Etter et deilig grillmåltid ble det tid til et slag minigolf.

I dag har været vært skiftende. Fra duskregn til solskinn, fra kraftig og ruskende vind til en rolig og fin kveld. Vår sommer på Larkollen går mot slutten, og det skal bli rart når vi skal pakke sammen telt og utstyr om noen dager!

4 kommentarer:

Tovepia sa...

Dere koser dere godt. Trivelig med besøk, tenker jeg;) Her er tempen bra, men har skiftet mellom sol og regn. Nyt resten av tida på Larkollen!

Loppelill sa...

Så koselige bilder. Godt med ferie :)

Flittige hender sa...

Tross været, hyttedrøm og avlyst utenlandstur synes jeg det virker som om dere har fått mye ut av sommeren. Det ser hyggelig ut på Larkollen :0)

Kreative Karoline <3 sa...

Fine bilder ;)