fredag 10. juli 2009

På hotelljakt i London - trenger tips

Vi hadde ikke planlagt noen utenlandstur i år. Egentlig beregnet vi noen dagstur hit og dit, litt camping og en ukes hytteferie. Nå blir det ingen hytteferie for oss, så da har vi begynt å vurdere forskjellige alternativer. Storbyferie frister, og da spesielt London.

Vi dro til Paris for to år siden, og da fant vi to hotell i en guidebok som hadde familierom. Faktisk endte vi opp med å bo på begge, og spesielt det ene var vi veldig fornøyd med.

Hoteller i storbyer er kostbart, og familierom vokser ikke på trær. Har du bodd i London med familien, og har tips til oss? Aller helst vil vi bo innenfor London sentrum, dvs ikke med lang reise inn til sentrum. Hvis det ikke er innenfor den normale bykjernen må hotellet være i nærheten av undergrunnen.

Hotellene i London kan være dyre, så helst skal ikke den totale prisen overstige ca 1.500 kr pr natt. Enten for et familierom eller for to dobbeltrom.

Så får tiden vise om vi finner et alternativ som er ledig samtidig som det er ledige flyseter... (Vi pleier ikke vanligvis å være så sent ute med ferieplanleggingen.)
---
I dag har det også vært gråvær og regn, så vi har holdt oss mest hjemme. Blomstene er frodige, og en ny bolle med modne jordbær er plukket inn.

I går kveld var vi på spøkelsesvandring i Kvadraturen og på Akershus Festning. I dag har vi sett Istid 3 med 3D-briller. Til helga krysser vi fingrene for litt finvær så vi kan dra ut på campingen igjen.

3 kommentarer:

Quiltefia sa...

Hei!! Håper dere får en fin ferie i London!! Kan du sende meg etternavn og adresse på quiltefia@gmail.com så får du en sminkepung i posten. Hilsen AnneK

Tovepia sa...

London er en herlig by! De gangene jeg har vært der, har jeg bodd i området rundt Queensway, da er det enkelt å komme seg til sentrum. Husker ikke hvor jeg har bodd, men tror det må være noe som ikke er så dyrt i det området. Jeg har ihvertfall ikke bodd kostbart, og ikke alltid at standarden har vært så stor, men man skal jo bare sove på rommet;) Håper du finner noe brukbart;) Ha ei riktig god natt!

Jorunn's hobby sa...

Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med hotell..., men en award kan du få av meg... Den ligger i bloggen min!