torsdag 30. juli 2009

Slutt på teltlivet

En måned og en dag etter at vi satte opp teltet på Larkollen en solskinnsdag, tømte vi det og pakket det ned i full fart sent på kvelden. Vi hadde fått advarsler om at regnet kom i natt, fortsatte i dag, og etterhvert gikk over til storm. Ikke så gunstig for et gammelt telt når vi uansett skulle dra hjemover i dag. Planen var at vi skulle tilbake på lørdag for å avslutte teltlivet, men det tok vi ikke sjansen på nå.

Kl 22 bråbestemte vi oss, Svein dro for å leie en tilhenger, og da han kom tilbake hadde Karoline og jeg pakket og tømt det meste som hadde vært inne i teltet. Alt fikk plass i tilhenger og bil, teltet var tørt, og noen få minutter etter midnatt reiste vi hjemover. På hjemveien startet regnet, så dette var i siste liten.

Vi har hatt fem deilige uker med campingliv, opplevd masse, og selv om vi jevnlig har dratt hjemom har vi opplevd at teltlivet fint kan tåle både regn og uvær i tillegg til sol og varme. Litt vedmodig er det, men dette blir nok ikke siste campingferien vår, det er helt sikkert!

I det fjerne hører vi tordenbuldring som kommer nærmere - og da skal jeg innrømme at jeg foretrekker å være her hjemme...

2 kommentarer:

Flittige hender sa...

Så flott at dere fikk ryddet unna før været kom.
Det ligger en søt award til deg på bloggen min. Jeg synes du har en koselig blogg :0)

Marit Johanne sa...

Det var bra dere fikk pakket sammen før dette fæle uværet kom.
Ellers hadde det vel vært fare for at det hele hadde blåst ned. Dere har jo hatt mange fine opplevelser der i sommer.