torsdag 16. juli 2009

Kiterparadis og uvær

En ny dag på Larkollen går igjen mot slutten, og kveldskosen gjenstår. I dag har vi vært en tur på stranda sydøst for campingen, og dette er et paradis for kitere og surfere.

Det var denne stranda vi var på alt første kvelden, og senere har vi vært der flere ganger, men mest med aktiviteter som fotball og volleyball. Til bading foretrekker vi stort sett Paradisbukta.

I går kveld koste vi oss etterhvert inne i teltet, og med godt med ulltøy og medbragte lamper ble det både lyst og varmt. Men så begynte vi å høre buldring i det fjerne etter at Svein hadde vært ute og sett lysglimt langt unna. Da vi omsider la oss var det tydelig at her ble det tordenvær!

Jeg må innrømme at jeg er veldig redd lyn og torden, og i et telt med metallstenger føler jeg meg direkte utrygg. Vi bråbestemte oss for å putte oss, dyner og puter og det mest nødvendigste i bilen, og så rømte vi rett og slett fra hele campingplassen. Men uværet kunne vi ikke rømme fra, det fulgte oss hele veien fra Larkollen til Mortensrud. Helt usannsynlig masse lyn og torden, og vanvittig med regn og hagl i tillegg. Riktig utrivelig var det, og underveis måtte vi stoppe på motorveien sammen med andre biler fordi det ikke var mulig å se pga det kraftige regnet. Halv tre var vi hjemme, og der var uværet akkurat passert, så resten av natten ble rolig i egne senger.

Ingen kommentarer: