onsdag 15. juli 2009

Alt var bra!

I går kveld dro vi hjem fra campingen fordi jeg skulle til andre gangs kontroll i morges. I forrige uke ble det foretatt mammografi og ultralyd, i dag skulle det foretas en skraping som det skulle tas vevsprøve av.

To eksperter kom for å undersøke meg, men de konstaterte raskt at her var alt bra! Eksemet var plassert en centimeter lenger ut enn utførselskanalene, dermed var det uansett kun hudrelatert og hadde ingenting med selve brystet å gjøre. I tillegg hadde de sett på bildene fra sist, og der var alt bra! Jeg ble selvsagt lettet og glad!

Bildene av rododendronen som blomstret i juni får illustrere denne gangen, siden jeg helt har glemt å vise den fram... Vi er tilbake ved teltet, sola skinner etter litt småregn og en regnskyll hjemme. Deilig mat venter!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Veldig bra att alt var bra med deg.Fin blomst.Riktig fin farge er så gla i lilla.Kos deg vidre denne Sommerkveld.Bodil

Laila sa...

Så flott at alt var bra, det blir jo til at man som regel tenker det verste.

KLem

Strikkeguri sa...

HEISAN, OG TAKK FOR HYGGELIGE KOMMENTARER I BLOGGEN MIN! ØNSKER DEG OG DINE EN FORTSATT FIN SOMMER. DET LIGGER EN UTMERKELSE TIL DEG I BLOGGEN MIN. KLEM

LeKaQuilt sa...

Gratulerer med flott prøve! Blir litt lettet når de ikke finner noe. Flott rododendre :o)

Marit Johanne sa...

Så flott at alt var bra. Det er godt at ting blir tatt på alvor og sjekket og en glede og lettelse når en vet det er bra.

Vinglefrøken sa...

Føyer meg til i rekken som er lettet over at alt var bra med deg! Tenker du nyter sommerferien enda litt mer nå? :-) Her sitter jeg inne og nyter å høre regnet tromme på hyttetaket akkurat nå og konstaterer at det er veldig langt over fornuftig leggetid... En nattahilsen på tampen! :-)