onsdag 12. oktober 2011

Strikkepung fra Primark

Da vi var i London i høstferien fant jeg ingen butikker med garn, kortutstyr eller stoffer. Må jo innrømme at jeg ikke gikk inn for å lete etter det heller, vi hadde mye annet på planen. Men var jo og så meg rundt i Covent Garden, Notting Hill, gikk hele Oxford Street og var rundtomkring. Ingenting, i alle fall ikke på gateplan. Heller ikke typen antikvariater hvor jeg kanskje kunne funnet typen en gammel bibel, salmebok eller annet til kortlaging.

Vi var to ganger innom Primark på Oxford Street, selve billigbutikken for klær, sko og tilbehør. Det var en del ting i strikk der, og bla også med åttebladroser, reinsdyr osv. Karoline kjøpte seg en kjole uten ermer med rundt bærestykke med åttebladroser osv.

Da vi vandret rundt fant jeg denne vesle toalettpungen i plast. Riktig så søt, og kostet knappe 20 kr. Kjøpte en, og burde kanskje tatt med et par til. Nå ligger strikketøyet i den, siden den er passe stor til et garnnøste, strømpepinner eller en heklenål.

Toalettvesker/-punger er forresten bra til oppbevaring av håndarbeid hvis man ikke syr selv. Har fortsatt en turkis toalettveske fra IKEA. Siden 2004 har den rommet hundrevis av arbeider. Tror den også kostet knappe 20 kr :)

1 kommentar:

Anne N. sa...

Herlig "strikkepung", ser ut som et strikkemønster, ja du skulle kjøpt flere :O) 20 kr er jo så billig, Primark er et super varehus med masser av billige klær og ting! Men himla mye folk der til enhver tid, det er vel forståelig også!
Klem, Anne:)