fredag 14. oktober 2011

Gleder meg til Ski-treffet

Gleder meg veldig til helga, for den skal jeg tilbringe på Ski-treffet. Timevis med kortlaging og scrapping, blir sikkert kjent med masse hyggelige og papirglade damer, og jeg kommer til å lære meg mye nytt.

Det har vært skralt på kortfronten i den siste tiden, men etter dette treffet har jeg forhåpentligvis fått en kick-start til å starte med julekortproduksjonen. Har meldt meg på fem kurs for å sikre meg både lærdom og resultater i løpet av helga: Smått og godt i kveld, og på lørdagen Mix Media II, Juledrømmer, Vintage Photo og til slutt La det blomstre. Kursene går i ett hele lørdagen, og jeg får nok bare tid til spising mellom. Så får jeg satse på fritt arbeid på søndagen.
Pga kursene går jeg glipp av demonstrasjonene på treffet, men man kan ikke rekke alt.

Nå må jeg få pakket med meg litt av hvert, det er nemlig første gang jeg er på et slikt treff :)

2 kommentarer:

Mayen sa...

Kos deg masse;-) Da skal du sammen med en venninne av meg: Astrid, med bloggen "fantasifullevirvar". Vet ho gleder seg masse siden ho kommer hele veien fra nord. God helg;-)

Brit sa...

Et slikt skitreff kunne jg vært med på når det er kortlaging som er aktiviteten. Ski er nemelig værre med. Kos deg masse:) Regner vi får se masse fine resultater etter helga:)